«NO SÉ SI ERA PENAL»

Cristiano: «Sempre vaig tenir una relació molt cordial amb Messi»

«No he vist mai Leo com un rival, això és més de la premsa», diu l’estrella de la Juventus

El portuguès festeja els seus dos gols de penal i diu que el Barça superarà la crisi que viu

Juventus  Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) walks past Barcelona s Argentinian forward Lionel Messi during the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8  2020  (Photo by Josep LAGO   AFP)

Juventus Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) walks past Barcelona s Argentinian forward Lionel Messi during the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8 2020 (Photo by Josep LAGO AFP) / JOSEP LAGO

1
Marcos López

«Ha sigut una gran nit». Cristiano Ronaldo estava exultant. Tornava al Camp Nou després de dos anys, set mesos i dos dies ila Juventus liquidava el Barcelona en la mitja hora inicial (0-3). Ell tornava a Torí feliç pels seus dos gols de penal i Messi, en canvi, continuava frustrat per la caiguda sense fi del Barça: dos partits (Cadis i Juve), dues derrotes.

«Sabíem que venir aquí i fer tres gols era gairebé una missió impossible. Però juguem molt bé, la clau va ser entrar tan bé en el partit. A la mitja hora ja anàvem 2-0», ha dit el portuguès, recalcant que «sempre he tingut una relació molt cordial amb Messi. No l’he vist mai com un rival, això és cosa de la premsa», ha remarcat.

Cristiano va realitzar tres tirs a porta. I dos de penal. El primer, d’Araujo, no ho era. «No sé si ho era, de vegades es xiulen penals inexistents», ha confessat després el portuguès, convençut que tant el Barça com Messi «superaran aquesta mala època que estan vivint».

Amb tres tirs, va aconseguir dos gols. Messi, en canvi, es va estavellar davant Buffon, el veterà porter, de 42 anys, escollit per Andrea Pirlo per defensar la Juventus. El Barça va firmar set tirs a porta davant la Juve. I els set van portar la firma de Leo, frustrat, una vegada més, perquè no va trobar el camí del gol, amb el Barça perdent el primer lloc del grup.