EL TÈCNIC, INDIGNAT AMB ELS HORARIS

Koeman: «Entenc que Messi estigui emprenyat, cal respectar-lo molt més»

L'entrenador del Barça protegeix l'estrella i nega que hi hagi problemes de convivència amb Griezmann

«No entenc que tots els partits fora de casa els juguem a les 9 del vespre», denuncia el tècnic

marcosl55831135 barcelona  07 11 2020    deportes       ronald koeman parece201120104709

marcosl55831135 barcelona 07 11 2020 deportes ronald koeman parece201120104709 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ronald Koeman està enfadat. I per moltes raons. Però, sobretot, perquè el tècnic del Barça considera que s’està faltant el respecte a Messi. També està enutjat pels horaris que han posat al seu equip fora del Camp Nou. Ha aixecat, i amb energia, la seva veu l’entrenador blaugrana per defensar la seva estrella i per queixar-se dels horaris que li toquen al seu equip.

«Puc entendre que Leo estigui emprenyat. Cal respectar molt més gent com Leo», ha dit Koeman en to molt contundent, després que el capità expressés el seu enuig perquè està «cansat» de ser sempre el problema de tot al Barça. «És una falta de respecte preguntar-li coses sobre Griezmann després de 12 hores de vol», ha indicat el tècnic, qualificant de «xorrades» aquests comentaris.

«Són xorrades», diu Koeman, recordant que tot neix de l’exagent de Griezmann, que fa tres anys que ja no exerceix aquesta funció

«No fa falta estar nerviós pel futur de Messi. Tant de bo sigui aquí i segons la meva opinió ha de ser aquí. Messi ha d’estar aquí. Jo no soc la persona que ha d’intentar que Leo es quedi aquí. Ja veurem el futur. Encara és jugador del Barça, ningú pot dir o pensar el que pot passar en el futur».

Polèmica mediàtica

En la convivència amb Griezmann ha volgut ser més precís. «Hi pot haver una intenció per part vostra de crear una polèmica», ha dit en la conferència de premsa via telemàtica adreçant-se als periodistes. «No he vist cap moment ni al vestidor ni en els entrenaments que hi hagi un problema entre els dos», ha argumentat. 

Messi, en l’enfrontament contra el Betis al Camp Nou. / JORDI COTRINA

«No, no veig Messi fora del club. I no contestaré més preguntes sobre aquest cas» (Koeman)

Koeman ha anat una mica més enllà: «Qui ho ha dit és una persona que va deixar de ser agent de Griezmann fa tres anys. ¡Són xorrades!». Després, al ser qüestionat en un parell de preguntes més, el tècnic ha sigut més rotund: «No, no veig Messi fora del club. I no contestaré més preguntes sobre aquestes coses. No contesto».

Sense marge per al descans

Després, l’entrenador ha volgut denunciar els problemes que està vivint cada vegada que el Barça ha de jugar fora del Camp Nou. «No entenc que tots els partits els juguem a les 9 del vespre i després, el dimarts següent, hem de jugar a Europa. No ho entenc, no ho entenc», ha dit Koeman.

«Ho puc entendre que en un Atlètic-Barça, un partit gran, però els altres, no. No ajudes els esportistes, no ajudes els jugadors», ha remarcat, dolgut perquè el marge de descans es redueix cada vegada més per als seus futbolistes, i ha posat el focus en la Lliga de Futbol Professional (LFP).

Notícies relacionades

Ara, almenys, torna Coutinho. Torna després de superar la lesió muscular que va patir en el clàssic contra el Madrid. I dona, així, un recurs més en atac a Koeman, que ha perdut, i per a quatre mesos, Ansu Fati.

Amb el retorn del brasiler, el tècnic podrà escollir una davantera diferent. «Philippe no és un extrem que va en profunditat, pot jugar com a mig ofensiu», ha precisat el tècnic, alleujat, perquè «és bo tenir-lo, per a un entrenador, perquè pot jugar en diverses posicions».