El Barça suma la sisena victòria a la Lliga de Campions d'handbol

Gran actuació del meta blaugrana Kevin Moller, clau en el triomf

segea55924548 kiel  germany   19 11 2020   barcelona s team celebrates win201119222132

segea55924548 kiel germany 19 11 2020 barcelona s team celebrates win201119222132 / MARTIN ZIEMER

1

El Barça ha sumat la seva sisena victòria a la Lliga de Campions que el manté líder i invicte del grup B al vèncer al THW Kiel per 26-32, en una gran trobada on el meta danès Kevin Moller (19 parades) i la sòlida defensa catalana no van deixar maniobrar els homes claus del rival. Els dos equips es coneixen a la perfecció i les precaucions inicials de les defenses van ser normals, més en el Barça ja que amb la lesió de Thiagus Petrus, obligava Xavi Pascual a rotar a Ludovic Fábregas, Cedric Sorhaindo i Luis Frade en l’eix de la defensa.

El Kiel no volia deixar córrer al Barça, però els blaugrana molt efectius van obrir un petita bretxa (3-5, m.11) en la defensa ‘3-2-1’ alemanya. A més el màxim golejador local ,el noruec Sandor Sagosen només va anotar un punt en tota la primera meitat.

L’equip de Xavi Pascual va fixar molt bé a la primera línia alemanya i amb Raúl Enterríos movent bé l’equip els catalans es van col·locar amb 10-13 (m. 25) tot i que el croat Domagoj Duvnjak va evitar la debacle del seu equip al descans (15-16).

I en la segona meitat només hi va haver un equip a la pista: el Barça, acompanyat per un extraordinari Kevin Moller (19 parades) i l’encert de Dika Mem en atac, amb una defensa sòlida que va deixar en blanc Duvnjak  en aquest període. El tècnic del Kiel, l’exjugador blaugrana Filip Jicha ho va intentar tot en la segona meitat, canviar la defensa, rotacions de centrals i fins i tot jugar amb set homes en pista sense porter, el que va provocar cinc gols del Barça a porta buida.

Fitxa tècnica

26 – THW Kiel (15 +11): Landin: Ekberg (5,2p), Weinhold (1), Pekeler (1), Sagosen (3), Duvnjak (5), Dahmke (1) –set inicial– Wiencek (1), Landin Jakobsen (2), Zarabec (4), Reinkind (2), Horak (-) i Sunnefeldt (1).

32 – Barça (16 +16): Möller; Janc (4), Mem (6), Fábregas (3), Sorhaindo (-), Palmarsson (3), Ariño (3) –set inicial-, Cindric (1), Dolenec (2p), Raúl Entrerríos (4), Aleix Gómez (3), Lángaro (-), Álex Pascual (-), Frade (3) i Gonzalo Pérez de Vargas (p.s.).

Àrbitres: Mirza Kurtagic (SWE) i Mattias Wettewik.

Exclusions: A Weinhold (m.9), Pekeler (m.16), Wiencek (m.23) pel Kiel i a Sorhaindo (m.13), Fábregas (m.29), Frade (m.47) pel Barça

Parcials: 1-2, 3-4, 6-6, 9-10, 12-14, 15-16 (descans), 17-19, 19-22, 21-25, 23-27, 24-31 i 26-32 (final).