RELLEU DE LATERALS

Semedo s'acomiada i el Barça tanca el fitxatge de Sergiño Dest

El club blaugrana pacta un acord amb l'Ajax per 20 milions d'euros més cinc en variables

El lateral portuguès diu adeu a l'afició abans que es faci oficial el seu traspàs al Wolverhampton

zentauroepp54175716 barcelona s portuguese defender nelson semedo  l  celebrates200719183657

zentauroepp54175716 barcelona s portuguese defender nelson semedo l celebrates200719183657 / ANDER GILLENEA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que encara no s’ha fet oficial el seu traspàs al Wolverhampton, Nelson Semedo ja s’ha acomiadat del Barça. Ho ha fet a través de les xarxes socials amb un post a Instagram, com ja havia fet Arturo Vidal el dia anterior. I el club blaugrana, amb els diners que rebrà del Wolverhampton, ja ha elegit el seu substitut: Sergiño Dest, el lateral dret de l’Ajax (19 anys).

L’operació, segons ha avançat Oriol Domènech a Esport 3, es tancarà entorn dels 20 milions d’euros més cinc en variables. Falta encara, això sí, discutir els terminis en què el Barça ha d’abonar a l’Ajax aquesta quantitat. 

Notícies relacionades

A l’espera que arribi Dest, Semedo es va acomiadar. «Moltes gràcies, Barcelona, per donar-me l’oportunitat de viure el somni de vestir aquesta samarreta, de jugar al Camp Nou, d’aprendre i disfrutar dels millors del món. Gràcies per fer-me créixer com a jugador i com a persona. Han sigut tres anys meravellosos que mai oblidaré. Agrair als meus companys, staff, afició i a totes les persones que em van ajudar des que vaig arribar fins avui. Us desitjo tota la sort del món. Eternament agraït. ¡Visca al Barça!», ha escriptor el lateral portuguès.

La seva destinació serà el Wolverhampton anglès, convertit en el nou centre d’operacions de l’agent de Semedo, Jorge Mendes, el llop de Wolves Street que aquest estiu s’ha quedat sense representats al Madrid per primera vegada en 13 anys.

Temes:

Barça Semedo