actualitat blaugrana

El Barça i l'Atlètic arriben a un principi d'acord per Suárez

Al compromís s'ha arribat després d'una reunió aquesta tarda entre representants del club blaugrana i el davanter uruguaià

luis-suarez / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els advocats de Luis Suárez i representants del FC Barcelona s’han reunit aquesta tarda a les oficines del club per desencallar la situació amb el davanter uruguaià. La trobada ha acabat amb un principi d’acord entre les dues parts perquè Suárez acabi en l’Atlètic de Madrid. El club matalasser ha estat al corrent d’aquestes converses, necessitat d’un davanter després de la marxa a la Juventus d’Álvaro Morata.

Fonts el club blaugrana indiquen que entre el Barça i l’Atlètic existeix un principi d’acord perquè el tercer màxim golejador de la història blaugrana recali en el club blanc-i-vermell. Tot i que no se saben els detalls, tot apunta que el traspàs serà a cost zero o molt baix, com el de Rakitic i Vidal, però amb algunes variables assequibles.

Segons la cadena SER, l’Atlètic de Madrid pagarà bàsicament per objectius. Si l’equip blanc-i-vermell es classifica per als quarts de final de la Champions League, l’Atlètic abonarà una quantitat de dos milions d’euros al Barcelona per cada temporada que arribi a quarts. Luis Suárez firmarà per dues temporades amb el conjunt blanc-i-vermell i, segons l’emissora, cobrarà en total 15 milions d’euros, set milions i mig per temporada.

Enuig de l’atacant

El president Josep Maria Bartomeu no volia veure marxar Suárez a un rival directe de manera gratuïta i amb l’afegit de sufragar part de la fitxa perquè cobrés el mateix que en el Barça. Li concedia la carta de llibertat, però amb condicions. De fet, havia estipulat una llista d’equips que el Barça vetava i prohibia que s’enduguessin gratis Suárez. L’Atlètic n’era un. Des de la nit de dilluns el tema es va encallar, fins a la reunió d’aquesta tarda a les dependències blaugrana.

Notícies relacionades

Suárez, pel que sembla, s’havia enfadat molt per aquest revés inesperat. Ara s’ha desencallat la situació, a l’espera que el mateix davanter uruguaià doni el vistiplau a l’acord aconseguit pels seus representants.

Immediatament després de conèixer-se el principi d’acord, l’Atlètic va anunciar la cessió de Morata a la Juventus per una temporada. Les peces ja encaixen.