CANVI D'OPINIÓ

Koeman diu que comptarà amb Suárez si es queda

«Respectem els contractes al Barcelona», diu l'entrenador, que garanteix que l'uruguaià «serà un més» si no troba un equip

jdomenech54906587 sant joan despi   12 09 2020   deportes   koeman en el banqu200914183851

jdomenech54906587 sant joan despi 12 09 2020 deportes koeman en el banqu200914183851 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Luis Suárez va ser el segon jugador del Barça a rebre la trucada de Ronald Koeman. El segon a conèixer els plans de l’entrenador. I el primer a sentir que no comptava amb ell, després que Leo Messi escoltés del seu entrenador que confia que fos el pilar del seu nou projecte.

Però Suárez podria quedar-se en el Barça davant la dificultat de trobar un equip que li iguali el contracte que té al Camp Nou i que, a sobre, pagui una quantitat simbòlica, com reclama el Barça. I si Suárez es queda, Koeman li garanteix que li dispensarà un tracte just, el mateix que als altres.

Notícies relacionades

«He estat parlant amb Suárez aquest matí. Esperarem a veure si hi ha sortida o no. Respectem els contractes i des del primer dia hem dit que si es queda a la plantilla serà un més», va assegurar el tècnic holandès.

Suárez ha estat tres setmanes amb un peu i mig fora del Camp Nou. El futbolista s’encaminava cap a Itàlia. Cap a la Juventus, que el volia per unir-se a Cristiano Ronaldo i ocupar el lloc de davanter centre que deixava Gonzalo Higuaín. Les dificultats per obtenir la nacionalitat italiana abans que es tanqui el mercat el 5 d’octubre podrien frustrar l’operació. Paral·lelament, Suárez negociava amb el Barça que li pagués l’any de contracte que li quedava encara que volgués donar-li la baixa.