Koeman: «Hi ha hagut bons moments»

L'entrenador del Barça acaba satisfet del ritme de joc en el primer assaig i destaca l'actuació de Pedri i Trincao, «dos grans talents»

jdomenech54894595 sant joan despi   12 09 2020   deportes      koeman dirigien200912213518

jdomenech54894595 sant joan despi 12 09 2020 deportes koeman dirigien200912213518 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Ronald Koeman va acabar satisfet del primer assaig del seu Barça contra el Nàstic. Satisfet per diversos motius. «Hi ha hagut bons moments», va dir, en al·lusió al joc desplegat pel seu equip, encara lluny del que pretén veure de cara a una Lliga que preveu «molt complicada».

La prioritat era, a falta de dues setmanes per al debut (el 27 de setembre davant el Vila-real) que els jugadors continuïn adquirint el nivell físic requerit pel seu entrenador, aquesta vegada mitjançant la fórmula d’un partit. Vint-i-dos jugadors van acumular 45 minuts de partit. El següent serà el dimecres que ve davant el Girona, al mateix escenari (l’Estadi Johan Cruyff) i la mateixa hora: les 7 de la tarda.

Fitxatges «importants»

Notícies relacionades

«Hem vist coses bones al principi, en jugades per les bandes, però també en la segona meitat», va comentar Koeman, tot i que valorava, sobretot, que no s’havia produït cap lesió que hauria interromput la preparació de l’afectat. En els seus plans prioritzava que els jugadors obtinguessin ritme de partit. A partir de la tercera setmana d’entrenaments, «tocarà fer coses més tàctiques perquè cadascú sàpiga el que ha de fer en la seva posició».

Als més joves els urgeix assimilar amb més rapidesa els ensenyaments del tècnic per pujar a un tren que no espera ningú. Pedri i Trincao van debutar, el primer com a titular. «És un gran talent, cal reconèixer-ho, que el xaval només té 17 anys. És un fitxatge important per al futur», va comentar. «Gran talent» també va observar en Trincao, que va jugar també a la banda dreta. «Haurà d’adaptar-se als seus companys en la intensitat i ritme de pilota a què volem jugar», va comentar, abans de resumir: «Són grans fitxatges».