L'ÚLTIM REFORÇ

Pjanic: «Vull deixar la meva empremta al Barça»

El centrecampista bosnià, de 30 anys, arriba a Barcelona per unir-se als entrenaments amb Koeman

«Estic preparat. Sé que no serà facil, però aquest equip ha de lluitar per guanyar-ho tot», diu l'exjugador de la Juve

marcosl54864586 10 09 2020 miralem pjanic en su llegada a barcelona  deporte200911084430

marcosl54864586 10 09 2020 miralem pjanic en su llegada a barcelona deporte200911084430 / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ja ha arribat Miralem Pjanic, l’últim reforç del Barça, l’únic que s’ha contractat a l’estiu en aquest estrany mercat de fitxatges en plena pandèmia. Però Koeman encara continua esperant més jugadors per completar la seva plantilla. «Estic emocionat, molt content. És un dia molt especial per a mi», ha declarat el centrecampista bosnià, de 30 anys, que aquest dijous a la nit va aterrar a Barcelona, un cop va rebre l’alta després de donar positiu per coronavirus.

«És un honor per a mi jugar en aquest club. No puc esperar més per veure els meus companys. Vull deixar la meva empremta al Barça», ha declarat l’exjugador de la Juventus, protagonista de l’intercanvi esportiu i financer de l’estiu. El Barça va deixar anar Arthur a Torí amb la ‘Vecchia Signora’ i el Barça es va quedar amb el jugador bosnià.

«Soc un jugador tècnic. L’estil del Barça m’ha enamorat. No puc esperar més per jugar» (Pjanic)

Notícies relacionades

«Espero guanyar moltes coses en els pròxims anys. Els somnis es compleixen», ha reconegut Pjanic. «Soc un jugador tècnic. He disfrutat molt veient jugar el Barça en els últims anys. És increïble com juguen. El seu estil m’ha enamorat molt. No puc esperar més per ser al terreny de joc», ha admès l’exfutbolista de la Juventus, que ha estat dues setmanes en quarantena a casa seva al donar positiu per coronavirus.

Ara Pjanic confia a unir-se als entrenaments amb Koeman i ser presentat, ja de manera oficial, la setmana vinent. «No puc esperar més per arrencar. Vull que juguem bé a futbol, guanyar coses i portar títols a aquest club. Estic preparat, sé que no serà fàcil. Però aquest equip i aquest club ha de lluitar per guanyar-ho tot. Tenim molta responsabilitat, és normal quan ets part del Barça».