«MESSI ÉS EL MILLOR»

Koeman: «Estic contentíssim amb la feina de l'equip, s'entrena com es juga»

«En la seva forma física, Messi és un jugador importantíssim i ho ha demostrat molts anys, tant de bo ho repeteixi»

El tècnic farà dos onzes per enfrontar-se al Nàstic, partit en què mostrarà els primers trets del seu estil

marcosl54721864 entreno del fc barcelona 31 08 2020 fotos fcb en la foto koe200831213013

marcosl54721864 entreno del fc barcelona 31 08 2020 fotos fcb en la foto koe200831213013

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Barça de Koeman es posa en marxa aquest dissabte en l’amistós contra el Nàstic de Tarragona a l’estadi Johan Cruyff (19.00 h, Barça TV i TV-3). «Els jugadors estan treballant molt bé», ha declarat el nou tècnic blaugrana als mitjans oficials del club abans de la seva estrena. «Fa dues setmanes que treballem i hi ha bona intensitat en els entrenaments, primer amb l’aspecte físic en les primeres setmanes i ara amb el tàctic», ha declarat Koeman.

Després, Koeman ha anat una mica més enllà: «Els jugadors han mostrat molt ànim, interès i intensitat, i això és el més important, perquè, per mi, s’entrena com es juga», ha dit l’entrenador del Barça, enaltint el rendiment de la seva plantilla, encara incompleta i en una pretemporada atípica «perquè tenim quatre setmanes només abans del primer partit contra el Vila-real». 

Elogis al capità

Koeman ha recordat que aquesta preparació s’ha de fer «de manera individual perquè hi ha jugadors que han tingut més descans, altres que han jugat partits... cal intentar que cadascú estigui al màxim abans del primer partit».

Notícies relacionades

Després, ha volgut centrar-se en la figura de Messi, a qui ha recuperat quan ja el veia fora del Barça. «És el millor. Messi en la seva forma física és un jugador importantíssim i ho ha demostrat durant molts anys, tant de bo pugui repetir-ho aquesta temporada», ha dit el tècnic, que ha anunciat que davant el Nàstic farà dos equips perquè cadascun dels jugadors estiguin 45 minuts sobre el camp».

Albert Roca, el preparado físic del Barça, al costat de Koeman. / FCBARCELONA

«Buscarem la intensitat del partit, el nostre ordre de joc, com volem jugar amb pilota, com pressionarem el rival» (Koeman)

Però Koeman vol que es vegin ja alguns trets de la seva manera de jugar. Del nou estil que intenta inculcar al Barça de la reconstrucció. «Buscarem la intensitat del partit, el nostre ordre de joc, com volem jugar amb pilota, la transició del partit, com pressionarem el rival... Coses a millorar i per veure com volem jugar»