UN ALTRE PROBLEMA

Ansu Fati es lesiona i no jugarà contra el Nàstic

El davanter va rebre un cop en l'entrenament d'aquest divendres i pateix «una contusió al maluc dret»

zentauroepp54871351 ansu fati deportes200911134720

zentauroepp54871351 ansu fati deportes200911134720

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ansu Fati, el jove que ha batut tots els rècords de precocitat al Barça i a la selecció espanyola, es perdrà l’estrena del Barça de Koeman. El davanter, de 17 anys, no podrà disputar el xoc d’aquest dissabte davant el Nàstic de Tarragona, el rival de Segona B que es trobaran els blaugrana a l’estadi Johan Cruyff (19.00 hores, TV-3 i Barça TV).

En el penúltim entrenament, fet aquest divendres al matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, Ansu Fati ha rebut un cop que li ha provocat, segons ha informat el Barça, «una contusió al maluc dret».

Notícies relacionades

El davanter és baixa contra el Nàstic i el club no ha volgut informar quant temps haurà d’estar lluny de l’activitat. «La seva evolució marcarà la seva disponibilitat», ha indicat el comunicat mèdic blaugrana.

Amb Semedo, Trincão i Braithwaite

Aquest divendres, i després de gairebé dues setmanes, Koeman ha tingut la plantilla al complet al recuperar els tres internacionals que li faltaven. Han tornat els portuguesos Trincão, fitxat el gener passat de l’Sporting de Braga per 31 milions d’euros, i Semedo, que és al mercat perquè el Barça busca un lateral dret, i el danès Braithwaite, a qui també se li busca una sortida en aquest complex mercat.