ACUSA BARTOMEU DE COVARDIA

Laporta: «Em fan sospitar que volen vendre Messi»

L'exdirigent critica amb duresa l'actual president del Barça per acomiadar Suárez per telèfon

marcosl38606807 barcelona 29 08 2013  gente entierro de alvaro bulto en el t200715152855

marcosl38606807 barcelona 29 08 2013 gente entierro de alvaro bulto en el t200715152855

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Està indignat Joan Laporta, l’expresident del Barça (2003-2010). Està indignat amb la gestió de Josep Maria Bartomeu, sobretot per la forma en què han acomiadat Luis Suárez. «¿Han dit a Suárez que no compten amb ell per telèfon?», es pregunta Laporta a través del seu compte de Twitter. «Em sembla un acte de covardia i una falta de respecte al jugador», ha afegit l’exdirigent blaugrana, que tem, a més, per la marxa de Messi.

Laporta encara no ha decidit si acudirà a les eleccions de març del 2021, fixades per Bartomeu. Tot i que sí que va admetre el mes de juliol passat que «cada vegada tinc més ganes de presentar-m’hi».

Notícies relacionades

Tot i això, Laporta es permet elevar el to de les seves crítiques cap al president. «Aquesta manera d’actuar és impresentable i perjudica la imatge del club. Això em fa sospitar que volen vendre Messi», ha arribat a dir l’expresident, tement que la marxa de Suárez, un dels millors amics de l’astre, acabi forçant la seva sortida.

«Pobre Barça en mans d’aquests incompetents» (Laporta)

Fa ja diverses setmanes que Laporta pensa en aquesta opció, estimulada, segons la seva opinió, per la mala gestió de Bartomeu. «Això seria un error històric. Pobre Barça, en mans d’aquests incompetents», ha sentenciat Laporta al seu minifil a Twitter, on el seu últim missatge havia sigut molt més conciliador, desitjant «molta sort» a Ronald Koeman, a qui va definir com «un amic de Johan i del Barça».