LES REACCIONS

Setién: «Hem fet moltes coses bé»

El tècnic anuncia que farà «rotacions» massives en aquesta mini Lliga que ha engegat el Barça amb victòria

«Suárez ha sigut espectacular i Braithwaite ens ha ajudat amb el seu gol i la seva feina», diu el càntabre

marcosl53748047 graf354  palma  13 06 2020   el entrenador del barcelona  qu200614002126

marcosl53748047 graf354 palma 13 06 2020 el entrenador del barcelona qu200614002126 / JuanJo Martin

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

«Les sensacions són bones. Hem vist moltes coses bones. Hem començat amb encert el partit marcant un gol en la primera jugada».  Quique Setién, l’entrenador del Barcelona, estava «bastant satisfet» amb el rendiment que va oferir el seu equip a Mallorca. «Hem tingut efectivitat i també hem tingut pausa», ha recordat el tècnic càntabre.

«Per ser el primer partit després de tant temps sense jugar i en aquestes circumstàncies, en què hi podia haver falta de ritme i subtilesa, doncs no s’ha notat», ha dit Setién, admetent que «potser ens falta una mica de subtilesa amb la pilota. A nosaltres i als altres».

Elogis per a Braithwaite i Araujo

Després, Setién ha dit que està «content amb començar així perquè és un estímul enorme per al futur». I en aquest aspecte, ha explicat que Luis Suárez, que ha retornat després de cinc mesos d’absència, «ho ha fet molt bé, ha estat espectacular en els 35 minuts que ha jugat».

Notícies relacionades

Després, l’entrenador del Barcelona ha avançat que «hi haurà alguns jugadors que rotin menys, però tots s’aniran canviant». I després, ha destacat «el gol i el partit que ha fet Martín, aportant treball des d’aquesta posició per a l’equip». Parlava de Martin Braithwaite.

I sobre Araujo, ha recordat que «l’hem compromès molt» a l’ubicar-lo com a central esquerrà malgrat que per aquella zona es movia Take Kubo, el davanter més perillós del Mallorca.