A LA PRIMERA VOLTA

Vicente Moreno desenterra la seva enganxada amb Messi

El tècnic revela que l'argentí li va dir «us en fotrem set» després de la seva picabaralla durant el partit al Camp Nou

jmexposito53743419 file photo  soccer football   la liga santander   fc barcelo200613191143

jmexposito53743419 file photo soccer football la liga santander fc barcelo200613191143 / Albert Gea

2
Es llegeix en minuts

Si per alguna cosa es recordarà el Barça-Mallorca de la primera volta d'aquesta Lliga (5-2) és per el fabulós gol de taló de Luis Suárez que va suposar el 4-1. Però aquell dia també va sorprendre una situació: la de Messi tenint una enganxada dialèctica amb el tècnic rival, Vicente Moreno, després de patir una falta just davant de la banqueta. Moreno ha desenterrat aquella acció al revelar que, en el descans, un enfadat Messi li va dir: «Us fotrem set gols».

A la roda de premsa posterior a aquell partit, Moreno va restar importància als fets, però sense tallar-se en la crítica a Messi: «Hi ha jugadors que són en una bombolla i no es pot raonar amb ells. Per a unes coses és un jugador diferent, i per a d'altres és una persona com una altra qualsevol», va dir llavors.

«Messi em va dir que ens fotrien set gols»#VicenteMoreno em va explicar l'enfrontament que va tenir amb #Messi al Camp Nou i la seva posterior anècdota al túnel dels vestidors. A pocs dies per al Mallorca-Barça, recordin, millor no fer emprenyar la bestia! | https://t.co/V2dTu9Fnom pic.twitter.com/W7Orcn84xn— Edu Pino (@edupino89) June 11, 2020

Han passat sis mesos, i Moreno ha detallat aquest dijous, en una entrevista en un canal de Youtube, què va passar. D'entrada, admet el seu error en el que va motivar la discussió:  «Hi ha una acció que passa desapercebuda. Però és Messi. Hi va haver una falta, que després veient les imatges, és falta. S'ha de reconèixer, però a mi en directe no m'ho va semblar. L'hi vaig dir a l'àrbitre i a Messi no li va semblar bé. Hi va haver un intercanvi de paraules sense més importància», reconeix el tècnic.

«Fixa't què ell de caràcter en té»

Notícies relacionades

El sorprenent ve a continuació, en el seu relat del que va passar al descans. «L'anècdota va passar al passadís de vestidors -explica-. Messi em va dir que ens en fotrien set. Li deia a Luis Suárez: 'A aquests els hi hem de ficar set'. De fet els meus jugadors em deien que el culpable de la derrota havia sigut jo perquè havia fet enfadar Messi. És el millor del mundo, fixa't el geni que té, el caràcter».

Si els jugadors del Mallorca li van retreure llavors que fes enfadar l'estrella del Barça, potser pensen que no és el millor moment, just abans de la seva visita a Mallorca, per desempolsegar aquella discusió.