ENTREVISTA A 'SPORT' I 'MUNDO DEPORTIVO'

Messi: «Pot ser que l'aturada ens acabi beneficiant»

«Potser Setién ho va entendre malament; no podem guanyar la Champions jugant com abans de l'aturada», assenyala el capità blaugrana

zentauroepp53359473 dep messi200508170013

zentauroepp53359473 dep messi200508170013 / MIGUEL RUIZ

2
Es llegeix en minuts

El capità del FC Barcelona Leo Messi va matisar les seves declaracions sobre la impossibilitat de guanyar la Champions del 20 de febrer i va assegurar que el nou entrenador, Quique Setién, «potser ho va entendre malament» a l’especificar que no seran campions d’Europa si continuen «jugant com abans de l’aturada».

«Pot ser que aquesta aturada ens acabi beneficiant, però s’ha de veure si poden arrencar les competicions i després sortirem de dubtes, perquè comprovarem el nivell que tenim o podem arribar a tenir quan arrenquem», va explicar el davanter argentí en una entrevista amb els diaris ‘Sport’ i ‘Mundo Deportivo’.

Messi, agafant la forma a la Ciutat Esportiva.

«Mai he dubtat de la plantilla que tenim i no tinc dubte que es pot guanyar tot el que queda. Potser Setién ho va entendre malament; no podem guanyar la Champions si juguem com abans de l’aturada», va concloure el ‘10’ blaugrana, que va reconèixer haver portat bé el confinament malgrat la dificultat d’algunes situacions. «Per la part psicològica –òbviament– va ser dur per a tothom, perquè és una situació molt estranya», va comentar.

«Que tornin les competicions»

«Personalment estic desitjant que tornin les competicions. Sabem que serà estrany tot, sense gent al camp, que és una cosa que alguna vegada he viscut i se’m va fer molt estrany, i amb el tema de les concentracions, que la veritat no ens agradaria haver d’estar separats de les nostres famílies i s’ha de veure com queda finalment», va apuntar.

«Mai he dubtat de la plantilla i no tinc dubte que es pot guanyar tot el que queda»

Leo Messi

Jugador del FC Barcelona

En altres qüestions, Messi és conscient que «el risc de contagi» de la Covid-19 «és a tot arreu». «Quan surts de casa el risc ja existeix; per tant, crec que no s’hi ha de pensar gaire, perquè si no poden venir ganes de no sortir enlloc», va asseverar.

Notícies relacionades

«Però també entenem que és imprescindible complir amb els protocols i extremar les mesures de prevenció al màxim. Tornar a entrenar està sent un primer pas, però no hem de confiar-nos i s’han de continuar prenent totes les precaucions necessàries. S’ha d’assumir que hem de començar a jugar els partits a porta tancada», va sentenciar.

Finalment, Messi va afirmar que es troba «físicament molt bé» gràcies als entrenaments a casa per «mantenir la forma» i no va voler donar la seva opinió sobre els fitxatges del Barça per a aquest estiu. «En el tema de fitxatges hi ha unes persones en el club que són les encarregades d’elegir el millor per al planter. Està clar que en aquesta situació actual tot serà més estrany, també en el mercat, i s’ha d’ estar fi i encertar per poder millorar el que ja tenim», va finalitzar.

Temes:

Messi