l'esport i el coronavirus

El Barça dedica el Sant Jordi solidari als sanitaris

Diverses estrelles actuals i vinculades a la llegenda del club homenatgen els que lluiten contra la pandèmia en un vídeo

marcosl51817541 barcelona  19 01 2020  deportes        minuto de silencio en200414135502

marcosl51817541 barcelona 19 01 2020 deportes minuto de silencio en200414135502 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Barça ha preparat una sèrie d'accions i activitats per fer especial aquest Sant Jordi 2020, diferent per culpa de la pandèmia del coronavirus i el confinament, entre les quals destaca un vídeo en què jugadors i exestrelles del club converteixen en els herois i heroïnes de la llegenda els sanitaris.

¡Des de casa us desitgem un feliç Dia de Sant Jordi! Este és el nostre homenatge als herois i heroïnes d'avui #SantJordi2020 pic.twitter.com/d4Ejy4VCQD— FC Barcelona (des de ) (@FCBarcelona_es) April 23, 2020

 

«El club ha volgut celebrar aquesta data tan assenyalada d'una forma especial i convertir aquesta Diada el dia dels herois i de les heroïnes, retent homenatge a totes aquelles persones que amb les seves accions fan front a la pandèmia, igual que Sant Jordi hizo davant el drac», va comunicar l'entidad.

'Héroes de Sant Jordi' és un vídeo amb missatges d'agraïment i diferents videotrucades que aquests dies han realitzat llegendes del Barça i actuals jugadors per felicitar la Diada y mostrar la seva gratitud a persones anònimes que lluiten contra el coronavirus.

Las estrelles participantes

Los 'Barça Legends' Carles PuyolPatrick KluivertAlbert FerrerHristo StoichkovSergi BarjuanJavier SaviolaMigueli y Juan Carlos Navarro, així com els jugadores Ivan RakiticMarta TorrejónRiqui PuigPierre OriolaNil RocaDídac Plana y Raúl Entrerríos participan en aquesta iniciativa.

Otra acció impulsada amb motiu de este Sant Jordi confinado està dirigida a nens i nenes i joves de fins a 15 anys, convidats a fer un dibuix amb la temàtica de la llegenda fins el dimarts 28 d'abril, i una selecció dels millors dibuixos es publicaran a la web del Barça durant la mateixa setmana.

Notícies relacionades

Por últim, la Fundació Barça, dins de la línia de recolzament a entitats i iniciatives que està duent a terme en l'actual situació de la crisi del Covid-19, col·laborarà amb diferents campanyes solidàries. Entre elles, 'Rosa virtual per als més vulnerables' de l'hospital Sant Joan de Déu, que busca recaptar fons per ajudar a les persones ateses al centre en situació més vulnerable, o la campanya de sensibilització 'Aquest Sant Jordi el rebrotem amb les persones grans', que promou l'associació Amics de la Gent Gran.

La Fundació també recolzarà la iniciativa 'Inundem les presons de material per Sant Jordi', impulsada pels centres penitenciaris de Catalunya i que convida a donar còmics i revistes per ajudar a millorar la situació de les persones internes.