11 d’ag 2020

Anar al contingut

SEGONS EL DIARI 'SPORT'

L'auditoria del 'Barçagate' reconeixerà que la contractació d'I3 Ventures està fora de mercat

La investigació de Price Waterhouse Coopers, que encara no ha sigut presentada oficialment, revela que les factures van ser trossejades

L'auditoria del 'Barçagate' reconeixerà que la contractació d'I3 Ventures està fora de mercat

JORDI COTRINA

Encara no ha sigut presentada oficialment l’auditoria que ha encarregat el Barça sobre la crisi digital destapada per la Cadena SER, però el diari Sport ha tingut accés a un informe en el qual s’especifica que el cost del treball del I3Ventures va ser excessiu i fora del preu del mercat. A l’espera que es conegui, l’única mesura és que Jaume Masferrer, assessor del president Josep Maria Bartomeu, ha sigut suspès de sou i feina.

No només això. Aquesta auditoria, a la qual li falten, segons va explicar Emili Rousaud, el ja exvicepresident institucional blaugrana, «encara un parell d’entrevistes» per estar completada. Però Price Waterhouse Coopers, l’empresa a la qual va encarregar aquesta tasca el Barça, afirma que el preu abonat, uns 980.000 euros, és molt per sobre del que se sol pagar per a treballs així.

Factures per sota de 200.000 euros

També la investigació que s’està realitzant, com va denunciar Rousaud, que la factura va ser trossejada en cinc parts per evitar el pas pel comitè d’adjudicacions del club, que ha de validar qualsevol contracte per sobre dels 200.000 euros. En el cas d’I3 Ventures, les factures eren de 198.000 euros.

A més, segons ha informat el diari Sport, els contractes firmats van ser amb cinc empreses vinculades totes amb I3 Ventures mantenint un redactat i clàusules pràcticament idèntiques.