cisma al camp nou

Dimiteixen sis directius del Barça per les seves discrepàncies amb Bartomeu

Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elías i Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia abandonen el club, segons informa 'La Vanguardia'

zentauroepp48509886 bartomeu200217135803

zentauroepp48509886 bartomeu200217135803 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts

Sis directius del FC Barcelona han dimitit per les seves discrepàncies amb el president Josep Maria Bartomeu, segons informa ‘La Vanguardia’. El mateix mitjà explica que es tracta d’Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elías i Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia. El màxim dirigent culer va convidar els quatre primers a sortir de la directiva aquest dimarts passat, però aquest dijous s’hi han unit els dos últims. Així, ara la directiva del club blaugrana queda amb 13 membres dels 19 que hi havia.

‘La Vanguardia’ explica que tots sis han firmat una carta conjunta de dimissió que han entregat a un notari i han comunicat a Bartomeu, que queda molt tocat, la seva decisió. El document podria incloure elements comprometedors sobre la gestió del club, segons la mateixa informació. També els directius que han dimitit han escrit una carta, que fa pública el mitjà citat, en la qual demanen eleccions al més aviat possible (estaven previstes per a l’estiu del 2021). Aquesta dimissió en bloc es produeix per les discrepàncies internes després de la crisi pel ‘Barçagate’, el cas de les xarxes socials que va colpejar el club al febrer.