A FAVOR DEL CONFINAMENT

Quique Setién aconsella quedar-se a casa per prevenir el coronavirus

L'entrenador del Barça apel·la a la responsabilitat afegint-se a la campanya de confinament voluntari que eviti més contagis

img 4184 vid 16 151242 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quique Setién advoca pel confinament voluntari de les persones per evitar que el coronavirus continuï propagant-se en la societat. L’entrenador del FC Barcelona ha llançat un missatge a les xarxes socials afegint-se a la campanya #quedatencasa pel qual s’aconsella a la gent que romangui reclosa als seus domicilis durant els 15 dies que s’han suggerit d’aïllament. 

«Aquí soc, assegut al sofà de casa quan m’hagués encantat haver pogut anar a treballar o a entrenar, com cada dia», comenta el tècnic blaugrana des del seu domicili. «Ara tenim unes recomanacions per complir, que ens obliga a ser responsables. Pensa en el risc que suposa per a moltes persones, per a tu mateix i per a tots els altres. Així que queda’t a casa», diu Setién en un missatge difós pels comptes de Twiter del FC Barcelona.

No és l’únic integrant de la plantilla que aconsella l’aïllament personal que moltes autoritats, bàsicament les mèdiques, recomanen per posar fre a la plaga del coronavirus. Ivan Rakitic també va penjar un missatge el Twitter.

Notícies relacionades

«És molt important que seguim les indicacions que ens estan donant, tots ens hem de quedar a casa», diu el futbolista croat, que està reclòs al seu domicili des de divendres, quan el Barça va cancel·lar l’entrenament i va tancar la ciutat esportiva.

«Hem d’intentar aprofitar aquest temps per fer activitats amb la família i pensar en una altra cosa», diu Rakitic, que assegura tenir «molta confiança en la gent que es preocupa de nosaltres». El futbolista remarca el consell de «rentar-se molt les mans» i evitar «el contacte amb altres persones». «Junts seguim endavant», diu.