EL COVID-19

El Barça «suspèn» tota la seva activitat fins a «nova ordre»

Bartomeu s'ha reunit amb la plantilla per comunicar-los la decisió per l'expansió de la pandèmia del coronavirus

Els metges demanen que els jugadors es quedin a casa realitzant un «pla específic» de treball

bartomeu

bartomeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça ja no s’entrena i ha suspès tota l’activitat esportiva «fins a nou avís», com ha comunicat el club després de l’expansió de la pandèmia del coronavirus. Josep Maria Bartomeu, el president blaugrana, s’ha reunit amb la plantilla al mateix camp d’entrenament de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, acompanyat per Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i cap de salut laboral del club, i del doctor Antoni Trilla, cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic.

«La reunió ha anat molt bé, estic especialment satisfet i orgullós de com la plantilla ha agafat aquesta informació després de veure com ha canviat la situació a Espanya», ha dit Trilla. «Ells són responsables i actuaran com a ciutadans responsables, els hem explicat les mesures i com han d’actuar. Mesures d’higiene i mesures de prevenció», ha afegit el doctor. «Ara el que toca és anar a una decisió de màxims», ha explicat Trilla per justificar la mesura que els jugadors es recloguin als seus domicilis.

Notícies relacionades

Quique Setién tenia previst realitzar una sessió de treball aquest mateix matí, però finalment no s’ha fet. En aquesta reunió, «i davant la situació sanitària i atenent les recomanacions dels responsables mèdics del club», el primer equip ha suspès tota la seva activitat.

Pla personalitzat

A partir d’ara, els jugadors tindran un pla personal de treball, monitorat pels preparadors físics. «Els jugadors seguiran al seu domicili un treball físic personalitzat i específic, supervisat pels preparadors físics, durant els pròxims dies».