sentència judicial

Umtiti, condemnat a pagar gairebé 33.000 euros per desperfectes a la casa on vivia

El jugador francès va llogar una vivenda a Esplugues i, quan en va marxar, l'amo el va denunciar pel mal ús de l'immoble

Umtiti, condemnat a pagar gairebé 33.000 euros per desperfectes a la casa on vivia

Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

El Jutjat de Primera Instància 1 d’Esplugues de Llobregat (Barcelona) ha condemnat el jugador del FC Barcelona Samuel Umtiti a pagar 32.936,38 euros per danys i desperfectes a la casa on vivia com a llogater, i dels quals ja n’ha abonat 13.814,41.

La sentència, publicada aquest dimarts i consultada per Europa Press, assenyala que Umtiti haurà de pagar els 19.121,97 euros restants «en concepte d’indemnització per danys i perjudicis causats» a la vivenda de Sant Just Desvern (Barcelona) on vivia.

Els desperfectes

A l’inspeccionar la vivenda s’hi van trobar mobles trencats, faltaven trossos de gespa, les plaques de la cuina estaven cremades i els pèrits van constatar «falta de manteniment i molt poca cura, amb un mal ús del mobiliari, els electrodomèstics, els terres, els sostres, les parets i el jardí de la casa.

Notícies relacionades

La sentència ha arribat el mateix dia en què el central francès ha fet treball específic durant la sessió de l’equip de Quique Setién, un entrenament al qual no hi ha hagut Ivan Rakitic, amb permís del club.

En el primer entrenament setmanal per preparar el partit de dissabte a Son Moix contra el Mallorca, s’hi han entrenat la totalitat dels futbolistes del primer equip disponibles (continuen de baixa DembéléSuárez i Sergi Roberto), així com vuit futbolistes amb fitxa del filial.

Temes:

Samuel Umtiti