pràctica destapada per la ser

Jaume Roures demandarà el Barça per la trama de comptes difamatoris

El fundador de Mediapro portarà el club als tribunals per administració deslleial

La junta s'hauria gastat un milió d'euros en millorar la seva reputació 'online' i erosionar la d'opositors

zentauroepp43563180 spain s barcelona based production company mediapro founder 190521184715

zentauroepp43563180 spain s barcelona based production company mediapro founder 190521184715 / FRANCOIS GUILLOT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jaume Roures, fundador de Mediapro, portarà el FC Barcelona als tribunals per administració deslleial després que la cadena SER revelés que el club va contractar una empresa que gestionava perfils a les xarxes socials per millorar la seva reputació ‘online’ i atacar opositors  de la junta i futbolistes. «És un milió d’euros que pertanyen al Barça i que la junta utilitza per a interessos personals. És administrar deslleialment els diners del soci», va sentenciar l’empresari i soci culer sobre el pagament del club a I3 Ventures al programa de RAC-1 ‘Tu diràs’. «Amb una noteta [amb referència a l’única resposta del club fins al moment] no s’acaba la història. Si això s’ha descobert després de dos anys... ¿Quantes coses hi ha que no sabem?». 

Roures és un dels personatges als quals aquesta trama de comptes de Facebook Twitter tractava d’erosionar la imatge a través de missatges difamatoris. Un dels perfils assenyalats fins i tot el tenia a ell com a protagonista: ’Jaume, un film de terror’. «M’avergonyeix que la junta del Barça faci aquestes coses», va afirmar.

Un dels missatges acusava Roures que Messi no havia anunciat la seva renovació amb el Barça perquè ell hauria ‘comprat’ el seu silenci per desestabilitzar el club a canvi d’una donació a la seva fundació. «Nosaltres no hem fet cap donació ni a Messi ni a la seva fundació. Disparen contra tot, indiscriminadament.»

Notícies relacionades

Roures considera que aquesta animadversió a la seva figura respon a quan «vam denunciar que Sandro Rosell va estar espiant el meu correu durant tres anys i mig... i ho havien fet fent un contracte amb el responsable informàtic de Mediapro, al qual van comprar, amb diners del Barça». Un judici que encara està pendent. 

Per la seva part, l’expresident culer Joan Laporta  va qualificar-ho a Twitter com «una animalada més d’aquesta junta directiva». «És indignant que s’utilitzin aquestes pràctiques mafioses que embruten la imatge del Barça. Demostren una vegada més la seva incompetència i pànic que es descobreixi tot el que amaguen i hagin de dimitir».