FRUSTRACIÓ DE RAKITIC

Rakitic: «Està sent dur, vull jugar i no només ser part de l'equip»

El croat confessa la seva frustració per la poca quantitat de minuts que està tenint aquesta temporada

Rakitic admet que Cristiano Ronaldo li va trucar perquè fitxés per la Juventus

jdomenech45402117 barcelona    29 09 2018   rakitic   objetivo de las bromas d181117191945

jdomenech45402117 barcelona 29 09 2018 rakitic objetivo de las bromas d181117191945 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Ivan Rakitic es confessa en una entrevista amb un mitjà croat, en què afirma estar descontent per l’absència de minuts i protagonisme aquesta campanya. Tan sols ha disputat 187 minuts en totes les competicions, una dada que contrasta amb els 631 minuts jugats la temporada passada a hores d’ara.

El croat s’ha confessat a Croàcia en el mitjà ‘24sata’ i afirma que necessita més protagonisme a l’equip. «Em queden dos anys de contracte i no hi ha millor lloc on jugar que al Barcelona, el millor club del món, però jo necessito jugar i no només disfrutar de passejos per la ciutat i la platja», explica Rakitic. 

Oferta de la Juventus a l’estiu

A més, el 4 del Barça ha afirmat que va tenir una suculenta oferta per anar-se’n a la Juventus. Fins i tot, segons explica, li va trucar personalment Cristiano Ronaldo perquè firmés amb el conjunt italià.

Rakitic i Vinicius disputen una pilota en el clàssic de Copa /  JORDI COTRINA

No obstant, el traspàs no va prosperar, ja que els blaugrana demanaven una quantitat d’uns 50 milions d’euros que de cap manera la Juve volia pagar.

A tot això, Rakitic explica que va parlar amb Bartomeu i Messi sobre la seva situació al club. «La veritat és que vaig parlar amb gent del club i tots sabien que tenia opcions, no era cap secret». 

L’avís de Valverde

Durant la pretemporada del Barça, Ernesto Valverde va fer unes declaracions sobre el jugador croat que ja podien deixar entreveure que la situació amb el jugador seria diferent aquesta temporada. «Rakitic ha sigut un jugador molt important aquests anys, però no sé si ho serà ara... Els anys van passant per a tothom», va comentar l’entrenador.

Notícies relacionades

Dit i fet, perquè Rakitic ha vist com les seves participacions cada vegada són menors. També el fitxatge de Frenkie de Jong i la irrupció d’Arthur Melo l’han tret de l’onze titular. 

Ara per ara, el migcampista té la mentalitat de voler revertir la situació i acabar sent una peça important en l’esquema de l’equip, però no descarta una possible sortida si finalment no acaba disfrutant de minuts.