03 jul 2020

Anar al contingut

Dembélé es perdrà el clàssic per la vermella de Mateu Lahoz

Joan Domènech

Dembélé es perdrà el clàssic per la vermella de Mateu Lahoz

Javi Ferrandiz

El Comitè de Competició ha sancionat amb dos partits Ousmane Dembélé per la targeta vermella directa per haver dit a l’àrbitre Antonio Mateu Lahoz «ets molt dolent» en el partit Barça-Sevilla de diumenge passat. El davanter francès, per tant, es perdrà el clàssic del 26 d’octubre al Camp Nou. Ernesto Valverde tampoc podrà comptar amb ell en el duel del dissabte 19 al camp de l’Eibar.

El Comitè creu que la frase dita per Dembélé és una desconsideració al col·legiat i aplica el que estableix el reglament disciplinari: dos partits.

La seqüència final de la victòria del Barça contra el Sevilla va arrencar amb l’expulsió directa d’Araujo per presumpta falta a Chicharito, va continuar amb les protestes dels blaugrana, que van envoltar Mateu Lahoz, i una targeta groga a Busquets, i es va rematar amb l’arribada de Dembélé a la melé, que va deixar anar a l’àrbitre la frase «ets molt dolent». Targeta vermella directa i el Barça acabant el partit amb nou jugadors. En les protestes a Mateu Lahoz, Messi, el capità, l’advertia que el davanter francès amb prou feines parla castellà.