ENTREVISTA A RAC-1

Messi: «Em sentia maltractat a Espanya i vaig pensar a tocar el dos d'aquí»

El davanter del Barça admet que va sentir que Neymar «se n'anava al Madrid si no venia al Barça»

L'estrella surt en defensa de Dembélé i dubte que realment critiqués el col·legiat Mateu Lahoz

rpaniagua50281755 barcelona s argentine forward lionel messi celebrates his go191006230919

rpaniagua50281755 barcelona s argentine forward lionel messi celebrates his go191006230919 / JOSEP LAGO

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Messi temia el pitjor. Messi temia que Neymar acabés al Madrid de Zidane si el Barça no aconseguia el seu fitxatge. «Jo sincerament vaig pensar en un moment, sobretot en aquest mercat, que si no venia aquí se n’anava al Madrid perquè vaig pensar que ell tenia moltes ganes de sortir», ha declarat l’estrella argentina en una entrevista a RAC-1. «Ell ho havia manifestat, tenia ganes d’un canvi, d’anar-se’n de París. I jo creia que Florentino i el Madrid farien alguna cosa per emportar-se'l», ha admès el davanter argentí en aquesta xerrada amb Jordi Basté i Roger Saperas. L’entrevista ha abordat altres assumptes i altres noms:

SOBRE DEMBÉLÉ

Després, Messi ha volgut sortir en defensa de Dembélé, que va ser expulsat en el duel contra el Sevilla per dir que Mateu Lahoz era «molt dolent» després d’ensenyar-li la targeta vermella a Araújo, el central uruguaià del Barça B. «És molt difícil que li hagi pogut dir això perquè li costa parlar bé, fer oracions per parlar clar, això l’hi volia dir jo a l’àrbitre». En aquest sentit, l’estrella ha explicat que «després el míster em va donar suport amb el que va dir en roda de premsa. Però és veritat, ens va sorprendre que ell l’hagués entès tan clarament perquè la veritat que a l’Ousmane encara li costa parlar espanyol. Se li entén tot».

SOBRE GRIEZMANN

«És mentida que jo no volgués que vingués Griezmann. El primer any se’l va voler fer venir, recordo declaracions que vaig fer i vaig dir que era un dels millors, i els millors sempre són benvinguts per al projecte guanyador que volem tots, i Griezmann és un dels millors i mai he tingut cap inconvenient que vingui, al contrari. El que passa és que la gent no s’adona de que difícil que és per a algú que no coneix el sistema del Barça adaptar-se, per molt bon futbolista que siguis».

ELS PROBLEMES AMB HISENDA

«Els meus pitjors moments van ser cap el 2013 i 2014, quan vaig tenir problema amb hisenda. Va ser una època va ser molt difícil per mi. La gent no sap el que està passant. Vaig ser el primer i per això va ser tan dur tot. A partir que es van rabejar i que anaven contra tot amb mi van mostrar que anaven contra els esportistes. Va ser dur. Afortunadament els meus fills eren petitons i no s’assabentaven de res. Vaig tenir al cap tocar el dos, no per deixar el Barça, sinó per voler anar-me’n d’Espanya. Em sentia maltractat i no volia seguir més aquí».

SOBRE EL FUTUR

«La meva idea és quedar-me aquí. Crec que encara no hem parlat amb el club de la meva renovació. Mai he tingut cap problema amb el club. Es farà en qualsevol moment. La idea meva és acabar la meva carrera aquí pel que sento pel club, pel vessant familiar, per com de bé estem en aquesta ciutat i no m’agradaria canviar els meus fills de ciutat. Jo vaig viure el que és això i és dur i no vull que passin pel mateix».

SOBRE VIDEOJOCS

«Ara jugo una mica més. Jugava molt de petit i després ho vaig deixar, però ara em crida el Thiago per jugar».

SOBRE VALVERDE

«La derrota contra el Liverpool va ser culpa nostra. No ens podia passar el que ens va passar en aquest partit. Ens vam bloquejar i ens va passar pel cap el partit de Roma. Tampoc va ser decisió meva que es quedés. Per mi el vestuari va ser una alegria perquè el vam recolzar com també va passar amb el Luis Enrique. Per aconseguir l’objectiu hem d’estar tots units».

SOBRE PIQUÉ

«És molt intel·ligent, molt transparent i sincer i intenta anar sempre de cara sense importar-li de vegades les conseqüències, tot i que jo no hauria sortit a dir el que va dir a Getafe sobre la directiva. No, no sabia que sortiria a dir això».

SOBRE XAVI

«Tornarà aquí quan vulgui i en tingui ganes. S’està formant i en algun moment acabarà aquí i serà molt similar a quan va ser-hi Guardiola».

Notícies relacionades

SOBRE SORTIR DE CASA

«No soc de sortir gaire. M’agrada estar a casa, però amb els nens m’han obligat a sortir».