EL '10' ENCARA NO HA DEBUTAT

Messi ja s'entrena amb el grup

El davanter s'uneix al treball amb el Barça i Dembélé també fa una part de l'entrenament amb els seus companys

jdomenech49876464 messi190915203952

jdomenech49876464 messi190915203952

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Leo Messi encara no ha debutat aquesta temporada, a causa d’aquesta «traïdora», com ell mateix la va definir, lesió muscular al soli de la cama dreta. Ja hi ha hagut quatre jornades de Lliga i el Barça està a punt de debutar aquest dimarts a la Lliga de Campions amb la seva visita a l’estadi del Borussia Dortmund. I l’estrella ja ha començat a treballar amb el grup, tot i que Ernesto Valverde ha volgut deixar clar que no correrà riscos.

Notícies relacionades

A l’espera que Messi debuti aquest curs, l’equip ha brillat al Camp Nou (5-1 al Betis i 5-2 al València), però ha fracassat fora: 1-0 de l’Athletic al nou San Mamés i 2-2 contra l’Osasuna a El Sadar. Almenys, Messi ha pogut comprovar des de la grada la descomunal eclosiód’Ansu Fati, aquest juvenil de 16 anys que ha embogit el Camp Nou.

Una altra de les novetats en la sessió d’entrenament després de la golejada al València ha sigut l’aparició a la gespad’Ousmane Dembélé, que va patir una lesió muscular la primera jornada de Lliga a Bilbao. El francès ha fet una part del treball amb el grup.