Contratemps

Messi baixa de l'avió als EUA per "unes petites molèsties musculars"

L'estrella blaugrana es queda a Barcelona i podria estar dues setmanes de baixa

mesi

mesi

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Leo Messi no ha pujat a l’avió que trasllada l’expedició blaugrana als Estats Units després de lesionar-se aquest dilluns a l’entrenament que efectuava l’equip després del Gamper i abans de traslladar-se a l’aeroport de Barcelona. Segons ha indicat el club, en el primer entrenament després de les vacances estiuenques, s’ha retirat de l’entrenament per "unes molèsties a la cama dreta".

Les proves realitzades han mostrat que té una lesió de primer grau al soli. D’aquesta manera, Messi es "quedarà a Barcelona fent recuperació i no viatjarà a la gira pels Estats Units i l’evolució marcarà la seva disponibilitat", segons la nota del Barça.

Dubte a la Lliga

Notícies relacionades

Tot i que el Barça no ha fet cap avaluació sobre el període de baixa, aquest tipus de lesions impliquen una recuperació d’entre una i dues setmanes, per la qual cosa en aquests moments és dubte que Messi pugui estar en el debut de Lliga davant de l’Athletic a San Mamés, el 16 o el 17 d’agost –dimecres es decideix per la polèmica de jugar els divendres. En teoria no hi hauria d’haver contratemps perquè l’estrella argentina estigués amb el seu equip a l’estrena del Barça al Camp Nou davant del Betis en la segona jornada del campionat.

Sense Messi com a passatger del vol a Miami, els jugadors que han viatjat a Florida junt amb el tècnic Ernesto Valverde són: Ter Stegen, Neto, Iñaki Peña, Semedo, Lenglet, Wagué, Umtiti, Jordi Alba, Todibo, Junior, Piqué, Arturo Vidal, Rakitic, De Jong, Sergi Roberto, Riqui Puig, Sergio Busquets, Arthur, Rafinha, Aleñá, Coutinho, Luis Suárez, Dembélé, Griezmann, Carles Pérez i Abel Ruiz. 

Temes:

Messi