MISSATGE DE CAPITÀ

Messi: «És clar que m'agradaria que seguís Valverde"

L'estrella "demana perdó" per no competir a Anfield i diu que mai s'ha plantejat abandonar el Barça

marcosl48309940 sant joan despi   24 05 2019  deportes   el capit n de la pr190524201034

marcosl48309940 sant joan despi 24 05 2019 deportes el capit n de la pr190524201034 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"He de demanar perdó. És imperdonable la imatge que vam donar. No vam competir, vam deixar que ens passessin per sobre". Leo Messi ha demanat disculpes a l’afició blaugrana per la caiguda a Anfield. "Va ser un cop molt dur el que vam rebre, tant jo com tot el vestidor. Va ser un cop duríssim, la veritat", ha dit l’estrella blaugrana, el qual considera "els jugadors els únics culpables" d’aquesta eliminació europea. "En som els únics culpables. Va ser lamentable el partit que vam fer. No podem cometre a la final de Copa el mateix error que a Liverpool".

Messi no té dubtes sobre Valverde. "¿Crítiques a l’entrenador? Si et soc sincer, no vaig veure gaire cosa. Em van dir alguna cosa, però sincerament el míster ha fet una feina impressionant. No va tenir la culpa de l’eliminació amb el Liverpool. En som els únics culpables", ha reiterat el davanter argentí. "¿Si m’agradaria que seguís Valverde? Sí, és clar que m’agradaria que seguís"; ha sentenciat el davanter del Barcelona.

Notícies relacionades

"Els que més culpa tenim d’Anfield som nosaltres, no el míster. És imperdonable que ens passi dos anys seguits", ha explicat Messi, admetent que "aquesta taca és molt més gran que la de la temporada passada". Liverpool és pitjor, segons Messi, molt pitjor que Roma. "Vam fer un gran any, traient el partit aquest en el qual lamentablement va espatllar el gran any que havíem fet".

"Quedar fora de la Champions no em fa pensar a deixar el Barça" (Messi)

Però ni així dubta Messi. "Mai vaig dubtar de no seguir aquí. Més enllà de la decepció de l’any passat i d’aquest. Vaig tenir moltes decepcions amb l’Argentina i ho continuo intentant. Quedar fora de la Champions no em fa pensar a deixar el Barça", ha recordat el davanter argentí.