«ÉS CLAR QUE TINC FORCES PER SEGUIR»

Valverde: «Vaig parlar amb el president i em va donar el seu recolzament absolut»

El tècnic assumeix que la caiguda a Anfield ha sigut un «pal» terrible, però es vei «amb forces» per reconduir el Barça

marcosl47770904 grafcat7246 barcelona 15 4 2019   el entrenador del fc barce190426174924

marcosl47770904 grafcat7246 barcelona 15 4 2019 el entrenador del fc barce190426174924 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

“He parlat amb el president i em sento avalat”. Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, ha revelat que va mantenir una conversa amb Josep Maria Bartomeu. “Li vaig preguntar com estava i ell em va preguntar que com estava jo. Vaig parlar amb el president i em va transmetre el seu recolzament absolut”, ha dit el tècnic blaugrana, que es nota amb energia per reconduir la situació després de l’eliminació a la Champions amb el Liverpool. 

“És clar que tinc forces. No em vull amagar sota una pedra. Estem tocats, no ho negaré”, ha dit Valverde, admetent que ha sigut “molt dolorós” perquè el Barça no va perdre 1-0 sinó 4-0 i ha tornat a ensopegar amb la mateixa pedra de Roma. “No he vist el partit, el tinc ben al cap. Ens van fer quatre gols, davant això les anàlisis sempre cauen del costat dolent”.

Se sent com Steve McQueen a ‘La gran evasió’

Notícies relacionades

“Quan hi ha un cop així tot trontolla. Quan passen aquestes coses cal cremar tot i trencar-ho tot. És com quan els teus fills tenen una rebequeria i després ho has de posar tot al seu lloc”, ha admès Valverde, que se sent “avalat” pel president. “L’altre dia feia una broma i deia que estava com a la pel·lícula ‘La gran evasió’ quan Steve McQueen es volia escapar i sempre l’agafaven. Aquí estic jo, a la cel·la de càstig”, ha precisat el tècnic sense saber que a aquesta cel·la l’anomenaven la ‘nevera’.

“Em sento com si fos Steve McQueen a la pel·lícula ‘La gran evasió’: Es volia escapar i sempre l’agafaven. Aquí estic soc jo, a la cel·la de càstig” (Valverde)

“És una oportunitat per intentar ajudar l’equip i intentar aixecar-lo. I mostrar-se d’una manera diferent del que esperen els nostres enemics”, ha remarcat Valverde. “Esperen que ens barallem entre nosaltres”, ha dit Valverde, que ha revelat que Ivan Rakitic ha anat al seu despatx per explicar-li el seu viatge a Sevilla. “Ha volgut parlar amb mi. Hem comentat la situació i m’ha dit: ‘Vaig anar a Sevilla per estar amb la meva família, amb la meva dona i les meves filles. Em van fer una una foto’. L’Ivan és un professional increïble, d’un nivell altíssim. Ell no està en cap cel·la de càstig. Ha de sortir i ser-hi i, sobretot, assumir la situació”.