LA POLÈMICA DEL CAMP NOU

De «la mare que em va parir» a «em cago en ta puta mare»

Diego Costa va jurar i va perjurar, amb llàgrimes als ulls, davant dels seus companys, que ell mai va insultar la mare del col·legiat Gil Manzano, sinó que va parlar de la seva mare

L'Atlètic provarà de demostrar que l'àrbitre menteix perquè la frase insultant que va dir haver sentit sobre la gespa és diferent a la que va redactar a l'acta del partit

rozas47660636 barcelona  06 04 2018   deportes               costa expulsa190407002418

rozas47660636 barcelona 06 04 2018 deportes costa expulsa190407002418 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Quan Koke, gran futbolista, diu que al Camp Nou sempre li passa alguna cosa a l’Atlètic del ‘Cholo’ Simeone (entre altres coses, que no guanya, més set d’expulsats els últims 11 partits), podria mirar, primer, el seu equip i, molt especialment,  Diego Costa, perquè va ser el golejador matalasser el que va espatllar la possibilitat que l’Atlètic pogués mantenir-se viu en aquesta Lliga.

L’expulsió de Costa, que li pot suposar a l’Atlètic, a més de la pèrdua de la Lliga, vuit partits de sanció, és a dir, no tornar a jugar durant aquesta campanya, portarà cua, entre altres raons perquè, segons va assenyalar ahir a la nit la cadena COPE, el conjunt que presideix Enrique Cerezo, intentarà salvar-li la cara al seu jugador argumentant que el col·legiat Gil Manzano va escriure, a l’acta del partit, una frase diferent que la que va comentar als companys de Costa que aquest li havia dit a la cara.

Les frases de la polèmica

Va de mares i va d’insults. Costa va jurar i va perjurar als seus companys al vestidor del Camp Nou, una vegada consumida la derrota que ell mateix va propiciar, que, quan es va dirigir a l’àrbitre, va dir “LA MARE QUE EM VA PARIR”. Quan, sobre la mateixa gespa, el capità Godín i  Koke, entre d’altres, van preguntar a Gil Manzano per què acabava d’expulsar el seu company, diuen que el col·legiat els va dir que Costa li havia dit “LA PUTA MARE QUE ET VA PARIR”. I la frase que Gil Manzano redacta a l’acta és “EM CAGO EN TA PUTA MARE”.

Piqué li demana Costa que abandoni el camp “o et cauran més partits”. / AEFE / albert gea

Els experts de l’Atlètic creuen que, en la seva reclamació al Comitè de Competició, poden agafar-se a aquestes dues frases diferents que diu, de paraula (als jugadors) i per escrit (a l’acta), Gil Manzano. Els advocats matalassers creuen que no és el mateix (tot i que aquesta opinió sembla bastant recargolada, ja que aquestes dues maneres d’insultar semblen tremendes) dir “LA PUTA MARE QUE ET VA PARIR” que “EM CAGO EN TA PUTA MARE”, tot i que, més que la redacció, la reclamació del Atlètic anirà encaminada a assenyalar que Gil Manzano menteix o que diu dues coses diferents i, per tant, la seva exposició no és creïble.

La defensa de l’Atlètic

Notícies relacionades

Esclar que un dels professionals que han de provar, a partir d’avui mateix, de defensar Costa és, ni més ni menys, que Clemente Villaverde, portaveu i gerent de l’Atlètic de Madrid, que ahir a la nit mateix va dir al micròfon de Mónica Marchante, de Movistar TV, que “més enllà de la valoració de l’acció del nostre jugador Diego Costa és reprovable el fet que hi hagi conductes que impliquin un perjudici irreparable per al club”. Villaverde va afegir: “Caldrà veure la redacció de l’acta, analitzar-la i fer les al·legacions oportunes. No sé l’abast de la possible sanció”.

Tot sembla indicar que, fent cas de la redacció de l’acta de Gil Manzano, a Costa li poden caure quatre partits de sanció per l’insult a la mare del col·legiat del partit al Camp Nou i uns altres quatre per haver agafat l’àrbitre “per tal d’impedir que mostrés targetes grogues als seus companys 24 i 2”.