la confiança

Vicky Losada "Seria un somni jugar al Camp Nou"

La jugadora blaugrana confia que l'estadi barcelonista aconsegueixi una nova marca d'assistència en un partit femení en un futur

vicky-losada

vicky-losada / GABRIEL BOUYS (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Després de jugar davant de 60.739 espectadors aquest diumenge, davant de l’Atlètic, al Wanda Metropolitano, la centrecampista del Barcelona Vicky Losada confia que el pròxim escenari que bati el rècord d’assistència en un partit de futbol femení disputat a Espanya sigui el Camp Nou. "Jo crec que el club ho posarà sobre la taula tard o d’hora. Com a culer seria un somni fet realitat. Si es pot fer, estic convençuda que la gent respondrà i serà un partit per a la història", va declarar Losada.

La futbolista blaugrana va viure diumenge "un dia històric" per participar en el partit de futbol femení disputat en Espanya que més espectadors ha reunit a les grades. A més, el seu equip va guanyar l’Atlètic 0-2 i va tornar a posar emoció a la Lliga Iberdrola. 

Un gran ambient

Notícies relacionades

"La veritat és que la promoció del partit va ser molt bona. Tot just arribar, ja hi havia molt ambient fora del Wanda i quan vam sortir a escalfar, l’estadi rugia. Quan l’àrbitre xiula, ja t’oblides una mica de tot això, però és una experiència inoblidable", va analitzar.

Vicky Losada va fer aquestes declaracions durant l’acte de presentació a Barcelona de la Mediterranean Internacional Cup (MIC), un dels torneig de futbol base més importants d’Europa, que es disputada cada Setmana Santa a la Costa Brava i que aquest any complirà la seva 18a edició. Losada va ser la padrina de l’acte, juntament amb l’entrenador del Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino