repte a l'handbol

El Barça jugarà contra el Ángel Ximénez, a la Copa del Rei

El debut blaugrana es produirà el 5 d'abril a Alacant

sorteo-balonmano

sorteo-balonmano

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona Lassa, vigent campió i màxim favorit, començarà la defensa del títol als quarts de final davant del’Ángel Ximénez de Puente Genil (Còrdova), segons ha sortit en el sorteig de la 44a edició de la Copa del Rei d’handbol, celebrat aquest dilluns a l’Ajuntament d’Alacant.

El duel més equilibrat, en teoria, dels quarts de final del torneig, que es disputarà al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant, mesurarà els històrics Fraikin Granollers, cinquè a la Lliga, amb l’Ademar Lleó, quart.

El conjunt català, que buscarà la sisena Copa del Rei consecutiva a Alacant, debutarà el 5 d’abril davant del conjunt cordovès, que accedeix a la competició per segon any consecutiu, en aquesta ocasió després d’haver eliminat l’Handbol Benidorm després del valor doble dels gols en pista contrària.

Altres enfrontaments

Notícies relacionades

El Ciutat de Logronyo, un altre dels candidats al títol i finalista en les dues últimes edicions, es mesurarà amb el Quabit Guadalajara, botxí de l’Osca en les eliminatòries prèvies, en aquesta mateixa part del quadro, també el 5 d’abril, i per això el guanyador d’aquest duel s’enfrontarà a la semifinal, el 6 d’abril, amb el guanyador del Barça-Ángel Ximénez.

En l’altre banda del quadro, el Bidasoa Irun, segon a la Lliga Asobal, s’enfrontarà al debutant Liberbank Conca en els quarts de final, i el seu rival en les semifinals sortirà del vencedor del duel entre l’Ademar Lleó i el Fraikin Granollers, l’únic encreuament que enfronta a dos campions del torneig.

Temes:

Handbol