actualitat blaugrana

De Jong accepta l'oferta del Barça, segons Catalunya Ràdio

El president Bartomeu té previst viatjar aquest dimecres a Amsterdam per tancar el fitxatge amb el jugador de l'Ajax de cara a la pròxima temporada

aguasch46572574 frankie de jong  foto  javi ferr ndiz190116193712

aguasch46572574 frankie de jong foto javi ferr ndiz190116193712 / JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts

Frenkie de Jong ha acceptat l’oferta del Barça per sobre de la del París Saint-Germain, segons ha informat aquest dimarts a la nit el programa 'El Club de la Mitjanit', de Catalunya Ràdio i Esport3, i el president Josep Maria Bartomeu podria viatjar aquest dimecres a Amsterdam per tancar el fitxatge de cara a la pròxima temporada.

De Jong, de 21 anys, hauria comunicat a través del seu agent, Ali Dursun, a altres clubs interessats en els seus serveis, com el Manchester City, Juventus o el mateix PSG, que la seva decisió final passa pel Barcelona. 

Així ho ha explicat el periodista Oriol Domènech, que ja va revelar la passada setmana el viatge llampec d’una expedició blaugrana, encapçalada per Bartomeu, per provar de convèncer el migcampista de l’Ajax que fitxés per l’equip de Leo Messi. Ho va fer explicant-li el projecte i, alhora, amb una oferta "descomunal" per desviar-lo de la seva inclinació a unir-se al PSG en vista de la forta competència que hi ha al centre del camp barcelonista.

Un cost d’uns 75 milions

Notícies relacionades

Les explicacions semblen haver convençut el futbolista, i ara el Barça vol tancar com més aviat millor l’operació, ja que considera De Jong una peça clau en el rejoveniment de l’equip. Per això, el màxim dirigent blaugrana té previst desplaçar-se aquest dimecres a la ciutat holandesa. Amb ell viatjarien possiblement Òscar Grau, CEO del club, i Pep Segura, mànager esportiu.

Segons aquesta informació, el jugador holandès se situarà en una de les escales salarials més altes de la plantilla, en el mateix nivell que els dos fitxatges més cars de la història del club, Coutinho i Dembélé. L’operació podria fer-se oficial en les pròximes hores, i el cost del traspàs podria ascendir als 75 milions d’euros.