EL RIVAL BLAUGRANA

Bruno Génésio: "Haurem d'estar al 150% per guanyar el Barcelona"

L'entrenador de l'Olympique de Lió té fe després que el seu equip guanyés i empatés amb el City de Guardiola

jdomenech46283772 soccer football   ligue 1    olympique lyonnais v as monaco 181217133103

jdomenech46283772 soccer football ligue 1 olympique lyonnais v as monaco 181217133103 / EMMANUEL FOUDROT

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’entrenador del Lió, Bruno Génésio, va assegurar que el seu equip "hauràd’estar al 150% per tenir una opció de guanyar el Barcelona", mentre va recordar que ja van aconseguir vèncer en fase de grups el Manchester City, que va considerar "comparable".

"Per guanyar-los hem de fer un esforç col·lectiu i estar al 150% per tenir una opció de victòria", va indicar el tècnic en roda de premsa.

L’entrenador, tercer de la Lliga francesa, va indicar que "es pot elaborar un pla" per aturar l’argentí Leo Messi però "sabent que pot no servir de res davant d’un geni d’aquesta talla" i "que el Barça també té altres grans jugadors".

Més sòlid i més expert

Génésio va reconèixer que el Barcelona és "més sòlid" i "té més experiència europea" que el City, però va apel·lar a recolzar-se en la recent victòria davant dels anglesos per afrontar el partit contra el Barça.

"Ja vam poder guanyar el City i crec que és un equip que s’assembla bastant al Barcelona. Ens hem de recolzar en aquesta victòria i aplicar-ho contra un rival que jo crec que és més sòlid", va assenyalar Génésio davant de la premsa.

L’entrenador va considerar el duel "excitant" i va assegurar que tindran "la sort d’afrontar un dels gran d’Europa" i de tornar a veure a Lió Samuel Umtiti, format al club.

En el mateix sentit es va pronunciar el conseller esportiu del Lió, l’exseleccionador francès Gérard Houllier, que va advertir que s’enfrontaran "a un candidat a guanyar la Lliga de Campions" i va assenyalar que ho faran "sense res a perdre".

Kenny Tete, al Lió - Mònaco d’aquest diumenge. / EMMANUEL FOUDROT (REUTERS)

Eliminatòries sense victòria

Houllier va recordar que els lionesos ja s’han enfrontat al Barça en quatre ocasions en la màxima competició continental, el 2007 i el 2009, sense haver aconseguit una victòria. Però va precisar que al seu terreny l’equip blaugrana tampoc s’ha aconseguit imposar.

Notícies relacionades

"Barcelona té més experiència que nosaltres, és més fort, però en aquest tipus d’eliminatòries mai se sap. A més, l’anada, que jo sempre considero el partit més important, la jugarem a casa", va indicar.

L’exentrenador va indicar que el Barcelona no ha perdut l’efectivitat que mostrava a començaments de segle, quan eral’equip de referència a Europa, com posa de manifest que lideri la lliga espanyola i hagi acabat primer del seu grup a Europa.

Temes:

Champions Futbol