EL CONSELL

Iniesta: "No s'ha de 'matar' Dembélé, s'ha de solucionar"

iniesta / periodico

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"No s’ha de 'matar' Dembélé, s’ha de solucionar” Aquest és el missatge que ha traslladat Andrés Iniesta, l’excapità del Barcelona, sobre els actes d’indisciplina que ha comès el jove davanter francès. "No crec que sigui irremeiable posar solució a tres retards. Si s’han de prendre mesures es prenen. Hi ha unes normes que s’han de complir, i de forma constructiva", ha dit l’actual jugador del Vissel Kobe en la presentació d’una campanya publicitària d’Ariel. 

Dembélé i Countinho es relleven a la banda durant el derbi Espanyol-Barça / JORDI COTRINA

"¿El consell? Jo no soc allà dins, no sé el que passa. De tots els errors se’n pot aprendre. El consell és que arribi a l’hora", ha recordat Iniesta, indicant que Dembélé "és un jugador supervàlid per al club, però sempre hi ha d’haver un rigor i unes normes de conducta. No s’ha de 'matar... o 'matar-lo' quan ja no hi hagi remei".

Notícies relacionades

Després, al ser preguntat pels atacs de Pelé a Messi ("Només té una cama", va dir 'O Rei'), el centrecampista manxec ha sigut contundent: "No he de rebatre aquestes declaracions ni portar la contrària a Pelé, però per mi, Leo és el millor de la història. Seria molt lleig dir que és injust que Modric guanyi la Pilota d’Or. Però Leo té tots els registres. No he vist ningú que faci això i no un any sinó durant 15", ha remarcat l’excapità blaugrana.