LLISTA DE 22 JUGADORS

Messi viatja a Milà, però sense l'alta mèdica

L'estrella s'incorpora a la dinàmica del grup, tot i que Valverde haurà de decidir en l'últim moment si l'utilitza contra l'Inter

messi-fcb

messi-fcb

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Vol Ernesto Valverde ser “caut” amb Messi. Però l’estrella argentina, que va patir una lesió al colze dret contra el Sevilla el 20 d’octubre passat, se sent amb força per tornar abans del previst. El tècnic blaugrana ha facilitat la llista de 22 jugadors per mesurar-se aquest dimarts a San Siro a l’Inter en la quarta jornada de la Lliga de Campions. I Messi viatja a Milà, tot i que “sense l’alta mèdica”, com ha precisat el club blaugrana, tan sols 15 dies després de la seva lesió.

Retallant terminis

D’aquesta manera, l’estrella retalla en una setmana els terminis que li havien fixat els metges per retornar. S’esperava que Messi estigués tres setmanes de baixa i tornés després de l’aturada de lliga que es produirà a partir de diumenge que ve. Abans, no obstant, hi ha dos partits: dimarts a Milà i diumenge al Camp Nou contra el Betis. I el ‘10’ vol jugar com més aviat millor. 

Notícies relacionades

Ara Messi viatja per unir-se a la disciplina del grup i li tocarà, per tant, a Valverde decidir si l’utilitza a Milà. El Barça, que ha sumat els nou punts en joc amb les seves tres victòries contra el PSV Eindhoven, Tottenham i Inter, tampoc desitja forçar la recuperació de l’estrella argentina.

En absència de Messi ha sigut Luis Suárez, el seu amic de l’ànima, que ha sostingut l’equip durant aquests quatre últims partits Luis Suárez, , sumant, a més, sis gols les tres últimes jornades de Lliga (un al Sevilla, tres al Madrid i dos al Rayo), amb un ple de nou punts sobre nou de possibles.