NOVA FUGA

El prometedor Robert Navarro deixa el Barça i fitxa pel Mònaco

És internacional i estava considerat com l'estrella del cadet A blaugrana

robert-navarro

robert-navarro

1
Es llegeix en minuts

Robert Navarro, jugador estrella del cadet A, deixarà el Barça aquest estiu per fitxar per l’AS Mònaco, segons informa el diari 'Sport'. El jugador acabarà la seva relació contractual amb el Barça el pròxim 30 de juny i llavors acudirà al Principat per passar el reconeixement mèdic i firmar pel club monegasc. Navarro es comprometrà per tres temporades més dues d’opcionals i el Barça només rebrà els drets de formació.

Notícies relacionades

Segons la mateixa informació, la marxa de Robert és un pal molt dur per a la Masia. Es tracta d’un dels millors jugadors de la pedrera blaugrana i el que ha fet millor temporada. Internacional amb la selecció espanyola, està considerat un dels talents emergents amb més futur del panorama europeu. Fa mesos que diversos clubs li anaven al darrere, però el que tenia la primera posició era el Manchester City. El seu fitxatge semblava fet, però la por d’una sanció de la FIFA va tirar enrere l’operació.

Altres fugues

D’aquesta manera, Robert Navarro s’uneix alsPablo Moreno (Juventus), Adrià Bernabé (Manchester City), Joel López (Arsenal) i Sergio Gómez (Borussia Dortmund). Jugadors amb molta progressió que abandonen el club al no veure oportunitats d’arribar al primer equip.