LES REACCIONS AL TRIOMF BLAUGRANA

Valverde: "Tenim un entorn depressiu"

L'entrenador del Barça dona una gran transcendència a la victòria contra el València després de la debacle a la Champions

marcosl42923286 barcelona  14 04 2018  deportes   ernesto valverde dirige a 180414200029

marcosl42923286 barcelona 14 04 2018 deportes ernesto valverde dirige a 180414200029 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Tió

Valverde va respirar alleujat després de la treballada victòria contra el València en una cita que temia per partida doble. «Aquest partit el tenia marcat en vermell ja abans de la setmana de Champions. Imagina’t després de Roma, em faltaven colors», va confessar l’entrenador del Barça, conscient que el partit contra el conjunt de Marcelino era decisiu de cara al títol.

«Era un partit fonamental en molts sentits. Ara només ens falten set punts per ser campions. Després de la setmana de què venim, és una victòria molt important. Tenim un entorn depressiu i quan perds com ho vam fer a Roma tot se’ns ensorra. Havíem de donar la cara després d’una derrota tan dura», va afegir Valverde.

Agraïment a l'afició

El preparador blaugrana va agrair el suport del Camp Nou. «El públic ens ha ajudat molt i ha entès que necessitàvem el seu suport», va admetre, llançant un altre clar missatge per entendre l’abatiment d’aquesta setmana després de la patacada de dimarts passat. «La situació d’aquesta setmana era com la del principi de temporada després de perdre la Supercopa contra el Madrid. Aquella setmana estàvem tots liquidats, els jugadors, l’entrenador, el responsable de material, el cap de premsa... Però l’equip ha recorregut a l’orgull i amb el seu talent ha tirat endavant».

Un cop superada la crisi anímica, va reclamar tornar a mirar cap endavant: «Aquesta setmana podem retallar més punts per guanyar la Lliga i podem conquistar la Copa», va animar.

El valor de Ter Stegen

Notícies relacionades

En el terreny esportiu, va valorar el gran partit de Ter Stegen, «un porter extraordinari», l’aportació de Coutinho i la tasca de Suárez: «M’encanta. Sempre lluita amb el contrari. Ha tingut algun error en el control, però sempre té ocasions i una gran capacitat d’intimidació». També va enviar un missatge a Dembélé, a qui es veu perdut: «Tenim moltes esperances en ell». 

Coutinho va invitar també a oblidar la Champions i a centrar-se en la Lliga: «Aquesta setmana és molt difícil parlar de la Champions, però hem de seguir endavant perquè tenim dues competicions per guanyar. A poc a poc em vaig sentint millor al camp. Aquí es juga diferent i ho he d'anar assimilant».