ROBATORI A CASTELLDEFELS

Els lladres roben a casa de Coutinho el mateix dia que la grua se li emporta el cotxe

El futbolista i la seva dona van descobrir el delicte al tornar d'un sopar

zentauroepp42022021 barcelona  11 02 2018   deportes    coutinho controla el bal180211202805

zentauroepp42022021 barcelona 11 02 2018 deportes coutinho controla el bal180211202805 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Philippe Coutinho va patir un robatori a casa seva dimarts a la nit, informa el diari Sport en la seva edició digital. El jugador brasiler, que aquell mateix dia havia vist com la grua se li emportava el cotxe mentre feia turisme a la zona de la Sagrada Família de Barcelona, havia quedat fora de la llista d'Ernesto Valverde per a Londres, ja que no pot disputar la Champions.

Si dilluns a la tarda la grua se li va emportar el cotxe, un Audi Q7, ja a la nit, al tornar d'un sopar familiar, es va trobar que els lladres havien entrat a robar a casa seva. El futbolista va descobrir el robatori cap a la 1.30 hores a l'arribar a casa seva, a la urbanització Bellamar, a Castelldefels, a prop de la que té Luis Suárez, que el va ajudar a trobar vivenda a Barcelona. 

Intervé la policia

Notícies relacionades

Segons el diari SportCoutinho va contactar amb la Policia local i els Mossos d'Esquadra, que van anar al domicili. La unitat de la policia científica va analitzar l'escenari per buscar pistes sobre els lladres i com s'havia portat a terme el delicte. Segons sembla, els lladres van aprofitar les obres que s'estan fent a la casa del costat de la dels Coutinho per accedir a l'interior del seu domicili i robar.

Encara que hi ha poques dades sobre com va anar el robatori, haurien utilitzat dues escales que hi havia a l'obra, a més d'una altra que haurien portat els mateixos pispes.