"VÍCTIMA DEL NACIONALISME CATALÀ"

Boadella: "Piqué ha reconegut oficialment Tabàrnia, li estic molt agraït"

El dramaturg es pronuncia amb ironia sobre les paraules del central del Barça

boadella

boadella

1
Es llegeix en minuts

Les paraules de Gerard Piqué minuts després d'acabar el derbi de Cornellà segueixen aixecant reaccions. El central del Barça, que va provocar la ira de l'afició periquita amb la celebració del seu gol fent callar la grada, es va quedar descansat amb les seves reflexions a la zona mixta de l'estadi, en què va tornar a al·ludir a la procedència del club Espanyol

"Ara no fa falta que es gastin els diners als diaris dient que són de la Xina, d'Espanya, d'Itàlia o de Tabàrnia", va assegurar Piqué en referència a alguns anuncis publicats als mitjans en què el club periquito destacava el seu origen barceloní. "Cada vegada estan més desarrelats de Barcelona, el seu propietari és xinès", va afegir. 

"Víctima del nacionalisme"

Notícies relacionades

Aquest dimarts ha sigut el torn d'Albert Boadella, que ha valorat les paraules del blaugrana amb el seu sarcasme habitual. "Piqué ens ha reconegut oficialment. És fantàstic, li estic molt agraït públicament", ha dit el president a l'exili d'aquest moviment.

El dramaturg ha remarcat "la propaganda" que els ha fet Piqué, a qui ha considerat "una víctima del nacionalisme català". Boadella ha aprofitat novament per exhibir el seu rebuig a l'independentisme dient que "viuen en una ficció sense límits".