"ÉS UN PARTIT DE FUTBOL, NO MÉS"

Valverde: "¿La gespa? Ens adaptarem al menú, a la vaixella, a tot..."

"El que més sorprèn de Messi és la seva competitivitat, porta la càrrega de ser el millor del món i ho demostra cada dia", diu el tècnic

jcarmengol40355927 gra243  sant joan desp   barcelona   30 09 2017   el entrena171001171621

jcarmengol40355927 gra243 sant joan desp barcelona 30 09 2017 el entrena171001171621 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

"Aquests partits contra l'Atlètic, un candidat al títol, estan marcats en la temporada. I amb el nivell que tenen ells el fa doblement difícil, és un rival incòmode". Ernesto Valverde mai ha guanyat Simeone, l'arquitecte del millor Atlètic de la història. "Ho seguiré intentant, a veure si es pot donar aquest dissabte", ha dit l'entrenador blaugrana, que no ha volgut abordar la possibilitat de trobar-se amb un clima hostil a causa de la complexa relació política que es viu entre Catalunya i Espanya. "Anem a un camp amb un ambient espectacular i fort, però és un partit de futbol, no més... No hi veig molt més d'això", ha dit el tècnic del Barça.

Quan li van recordar que Simeone havia dit que ell a casa seva rep els seus convidats amb "els plats, coberts i vaixella que ell vol" en referència a deixar alta la gespa, Valverde va usar la mateixa metàfora: "¿La gespa? Ens adaptarem al menú, a la vaixella, a tot...", ha recordat l'entrenador barcelonista, encara sorprès per comprovar diàriament l'extrema "competitivitat" que desprèn Messi en cada moment.

Notícies relacionades

"El que més em sorprèn és la seva competitivitat permanent. Té la càrrega de demostrar que és el millor del món i ho fa cada dia. I l'altre. I l'altre. Saps que ell pot resoldre un partit en qualsevol moment i el resol", ha subratllat Valverde.

Iniesta, a punt

Després, l'entrenador del Barcelona ha recordat que Iniesta ja està recuperat dels seus problemes físics i fent broma, a més, ha dit "mai m'havia passat tenir un jugador que hagi renovat de per vida". Doncs, el capità del Barça ho ha fet. "Andrés és, igual que Messi, un jugador únic. És únic per la seva capacitat tècnica, per la seva manera d'entendre el joc. És un emblema del Barça, és fonamental per a nosaltres, tant al camp com a fora".