LA JORNADA DE LLIGA

Horari i on veure a la TV l'Atlètic - Barça

L'equip blaugrana visita aquest dissabte el Wanda Metropolitano en un partit clau de la Lliga

zentauroepp37450860 barcelona s argentinian forward lionel messi  l  vies with a171012193329

zentauroepp37450860 barcelona s argentinian forward lionel messi l vies with a171012193329 / GERARD JULIEN

1
Es llegeix en minuts

El Barcelona visitarà aquest dissabte l'Atlètic de Madrid del Cholo Simeone al seu nou estadi, el Wanda Metropolitano, en un partit amb tres punts en joc que s'intueixen crucials en la lluita pel liderat de la Lliga Santander i adobat pel complicat ambient a causa de la crisi política que està vivint Catalunya.

El partit contra l'Atlètic és el primer de l'exigent calendari que espera al quadro d'Ernesto Valverde en les tres pròximes setmanes. Els blaugranes arriben a l'estadi blanc-i-vermell com a líders del campionat, després d'haver encadenat set victòries.

Notícies relacionades

El partit, que començarà a les 20.45 hores, es podrà veure per televisió en directe a Movistar Partidazo, canal de la plataforma Movistar+, i a través de Vodafone TV, Orange TV i Telecable. Des d'una hora abans de l'inici, també es podrà seguir a través dels comentaris en directe de la web d'EL PERIÓDICO.

Tot i que el Wanda Metropolitano s'estrena aquesta temporada com la nova llar de l'Atlètic, els dos equips ja es van enfrontar en aquest escenari, quan era conegut com l'estadi de La Peineta, l'agost de 1996, en el partit de tornada de l'XI Supercopa d'Espanya, que es va acabar emportant l'equip blaugrana.