Deulofeu i Rafinha no van a la gira dels EUA

Semedo pujarà a l'avió del Barça que surt aquest dimecres amb Aleñà i els porters del filial Ortolà i Jokin Ezkieta

marcosl26151427 deportes deulofeu rafinha fc barcelona bar a170626171211

marcosl26151427 deportes  deulofeu  rafinha  fc barcelona bar a170626171211
jdomenech26151409 deportes  deulofeu  rafinha  fc barcelona bar a170630185539

/

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Gerard Deulofeu, un dels tres fitxatges del Barça, no anirà a la gira pels Estats Units. Una lesió, que no li ha permès entrenar-se fins ara amb els companys, l'hi impedirà. El davanter acabat de recuperar del Milan es quedarà a Sant Joan Despí per refer-se. Tampoc viatjarà, per la mateixa raó, Rafinha.

Deulofeu té una lesió a l'adductor de la cama dreta. Els metges calculen que no estarà restablert en dues setmanes, el que durarà la gira (l'equip surt aquest dimecres i torna el 30 de juliol) i han optat, d'acord amb Ernesto Valverde, que dediqui tot el temps a les sessions de fisioteràpia en els serveis mèdics.

Notícies relacionades

Deulofeu va tornar lesionat de la seva participació amb la selecció espanyola en l'Europeu sub-21. Rafinha, en canvi, va caure el 2 d'abril passat contra el Granada i cinc dies més tard era operat d'un trencament al menisc intern del genoll dret. Tampoc estarà disponible encara per jugar cap dels tres partits als Estats Units, contra el Juventus (Nova York, 22 de juliol), el Manchester United (Washington, dia 26) i el Reial Madrid (Miami, 29).

Els altres fitxatges sí que pujaran a l'avió blaugrana aquest dimecres. La principal novetat és Nelson Semedo, que ha volgut avançar la incorporació al Barça tot i que va participar en la Copa Confederacions amb el seu compatriota André Gomes i Ter Stegen, que no tornaran a la feina fins al dia 31. A causa de l'absència del meta alemany, Valverde ha reclutat dos porters del filial: Adrià Ortolà (també recuperat, en aquest cas de l'Alabès) i Jokin Ezkieta.

Els 26 participants de la gira

Davanters: Messi, Suárez, Neymar, Alcácer, Munir.