L'un x un blaugrana

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

TER STEGEN

Incommensurable (9). Va mantenir l’eliminatòria viva perquè va evitar un gol cantat a Cavani, que era el segon del PSG. Va pujar a l’atac al final i va recuperar una pilota decisiva per a l’última acció.

MASCHERANO

Pletòric (8). Va ser un mur infranquejable perquè va estar sempre atent a la pressió, anticipant de forma prodigiosa. Es va multiplicar en diverses zones del camp i va acabar bolcat en atac.

PIQUÉ

Desbocat (8). Va acabar de davanter centre i a punt va estar de marcar. Brillant en l’eix de la defensa, va ser contundent quan va tocar i es va guanyar una groga que no el va condicionar en absolut.

UMTITI

Poderós (8). Va guanyar tots els polsos per la seva zona, especialment per alt, imposant la seva potència en les pilotes aèries. Precís en la sortida de la pilota, va culminar una de les seves millors actuacions.

RAKITIC

Desfondat (6). Va acabar fos perquè va treballar sense parar, corrent per tapar forats, especialment a la segona part, i donant consistència al centre del camp. Es va tornar a veure el millor Rakitic.

BUSQUETS

Omnipresent (7). Va tornar a demostrar per què és el millor migcentre del món. Es va veure una de les seves millors versions, donant sortida a la pilota, oxigenant el joc i tapant forats.

INIESTA

Murri (6). Seva va ser la filigrana que va propiciar el segon gol en una jugada de fe i murrieria. Li va costar donar passades profundes clares però va ajudar en la pressió. Esgotat, el va rellevar Arda.

RAFINHA

Multiplicat (6). Convertit en extrem per la dreta, va ser un estilet, donant profunditat i buscant línies interiors de passada. Li va faltar precisió en les centrades però va treballar al màxim en defensa.

MESSI

Exigit (9). El que és increïble és que el Barça va passar sense la millor versió de Messi. Sempre molt marcat, envoltat, li va costar sortir del regat i passar. Va marcar el penal que no podia fallar.

SUÁREZ

Incansable (10). Va obrir el marcador amb un gol de nou pur i després es va partir la cara amb tota la defensa fins al final. Va forçar el penal del cinquè gol i va ser una paparra incansable per a la defensa.

NEYMAR

Descomunal (10). Es va posar l’equip a l’esquena des del minut 1 i va demostrar que un dia pot ser l’hereu de Messi. Va forçar faltes, va marcar de falta i de penal i es va consagrar en una gran nit europea.

ARDA TURAN

Revitalitzant (7) Va donar una marxa més a l'atac quan l'equip semblava encallat i fins i tot va estar a punt de marcar just al sortir.

Revitalitzant (7) SERGI ROBERTO

Notícies relacionades

Heroi (9) Sens dubte, l'home de la nit perquè va marcar el sisè gol, una diana que consumava una gesta mai vista i que pot canviar la seva carrera al Barça. 

ANDRÉ GOMES

Activat (s.q.) Va serrar les dents i va pressionar en els minuts en què va estar sobre el camp contagiat per l'èxtasi.