Luis Enrique: "Encara no he decidit el meu futur, però no té res a veure amb el que passi aquests mesos"

Luis Enrique assegura que no deixa de "pensar cada nit i cada minut" en el que va passar a París i recalca que l'avala la seva feina

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No sap si seguirà o no. Però ara, a diferència del que ha passat aquests mesos, sí que comença a donar pistes sobre el seu futur. "Ni un partit ni 10". Així de contundent s'ha mostrat Luis Enrique quan li han preguntat si el que va passar a París afectarà la seva continuïtat. Per començar, no té clar si continuarà al Camp Nou. Li queden quatre mesos de contracte. I l'asturià es pren el seu temps. "El que passi aquests mesos no té res a veure amb la meva decisió", ha emfatitzat amb energia Luis Enrique. "Però res. I no, no he pres cap decisió".

"No és ni negre ni blanc, hi ha molts matisos. Estem vius en tres competicions, en una estem un pèl tocats, però hi haurà alguna oportunitat" (Luis Enrique)

Notícies relacionades

No té temps per pensar més enllà del mes vinent, amb quatre partits decisius a la Lliga (diumenge arriba el Leganés al Camp Nou, després visita el diumenge 26 el Calderón per enfrontar-se a l'Atlètic, més tard apareix l'Sporting i el Celta a l'estadi blaugrana) i després el París SG. "Des de dimecres tinc aquest partit al cap cada nit i cada minut, però encara falta un mes", ha recordat l'entrenador blaugrana.

MASCHERANO ACCELERA

"M'avala la meva feina, a qui li agradi bé, a qui no, també", ha recordat Luis Enrique, que ja ha vist al camp d'entrenament Mascherano i Arda Turan. Busquets, per sanció, es perdrà el duel amb el Leganés. Però el que no perd Luis Enrique és el somriure. Dorm pensant "cada minut" en el que va passar al Parc dels Prínceps, però creu que aquesta situació encara es pot revertir. "No és ni negre ni blanc, hi ha molts matisos. Estem vius en tres competicions, en una estem un pèl tocats, però hi haurà alguna oportunitat".