Els membres del comitè: tots tres madridistes i pròxims al PP

Rubio Sánchez, Mayor Menéndez i Osorio Iturmendi són tres advocats de brillant expedient acadèmic

ecarrasco27046980 comite de competicion  juez unico  francisco rubio sanchez  161026182445

ecarrasco27046980 comite de competicion juez unico francisco rubio sanchez 161026182445

1
Es llegeix en minuts

Aquests són els tres membres del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol, tres advocats brillants, dos d'ells fills de notoris polítics que van ostentar els seus primers càrrecs públics durant el franquisme. Tots ells madridistes vinculats al PP, són els encarregats de les resolucions sobre les sancions esportives, i per descomptat els firmants dels peculiars redactats.

FRANCISCO RUBIO SÁNCHEZ

És el president del Comitè. Extremeny de 54 anys i madridista. Va néixer un 18 de juliol a Villanueva de la Serena (Badajoz), la localitat considerada com el bressol de la truita de patates. Es catedràtic de Dret del Treball a la Universitat d'Extremadura. Doctor en Dret. La seva tesi, 'La relació laboral especial dels esportistes professionals', va obtenir un excel·lent 'cum laude'. Entre les seves múltiples titulacions hi figura un màster de Dret Esportiu a la Universitat de Lleida.

PABLO MANUEL MAYOR MENÉNDEZ

Notícies relacionades

Advocat de l'Estat en excedència, té 52 anys i és fill de Federico Mayor Zaragoza, el que va ser ministre d'Educació i Ciència amb la UCD i després director general de la Unesco. Tot i el reconegut barcelonisme del seu pare, Pablo Mayor no amaga el seu madridisme, fins i tot va ser soci del club del Bernabéu. Fa dues dècades que és a la federació. És soci del bufet d'advocats Allen & Overy, a Madrid. Va formar part del Ministeri de Foment durant el primer Govern de José María Aznar i dels consells d'administració de Renfe, Aena i Gif.

LUCAS OSORIO ITURMENDI

Un altre advocat de l'Estat de brillant expedient acadèmic, també expert en infraestructures i també simpatitzant del Reial Madrid. Càntabre de 54 anys, és fill d'Alfonso Osorio, ministre de la Presidència en el primer Govern del Rei Joan Carles I després de la mort de Franco i també vicepresident de l'Executiu d'Adolfo Suárez. Lucas Osorio és soci en el bufet d'advocats Hogan Lovells i anteriorment havia estat a les empreses Ferrovial i Metrovacesa.