Ter Stegen i Mascherano ja treballen amb el grup

El meta debutarà a Bilbao com a titular a la Lliga i Rafinha, amb un refredat, causa baixa en el primer entrenament després de l'or olímpic

marcosl35263846 barcelona     17 08 2016      deportes          luis enrique160824171253

marcosl35263846 barcelona 17 08 2016 deportes luis enrique160824171253 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

A poc a poc, Luis Enrique va recuperant jugadors. Amb Bravo a punt de ser presentat a Manchester com a nou jugador del City, el tècnic del Barcelona ha pogut treballar amb Ter Stegen, ja investit com a porter titular indiscutible per a la temporada que ve, i amb Mascherano.

Precisament, el meta alemany no ha jugat ni un sol minut oficial a causa de la lesió que es va fer al genoll durant un entrenament. Els tres primers partits del nou curs (la Supercopa d'Espanya a doble partit amb el Sevilla i el debut a la Lliga amb el Betis) han sigut responsabilitat de Bravo.

ESPERANT CILLESSEN

Ara, no obstant, i mentre s'espera que arribi Cillessen, el meta holandès que suplirà el xilè, Ter Stegen ja està disposat a assumir aquest nou rol.

També Mascherano, que es va fer una elongació al bíceps femoral de la cama dreta en la tornada contra el Sevilla, està recuperat. L'argentí ha treballat amb tota normalitat amb el grup, disposat a reaparèixer a San Mamés.

Notícies relacionades

Luis Enrique té tres dels quatre centrals (Piqué, Mascherano i Umtiti) a la seva disposició --Mathieu continua lesionat--, pendent ara que Rafinha, després de conquistar l'or olímpic amb el Brasil, superi el refredat i s'incorpori a la disciplina del grup.

L'exjugador del Celta va anar a la ciutat esportiva del Barça a Sant Joan Despí, però no va aparèixer a la gespa.