El Barça descarta Gameiro

El club acota la recerca del davanter a un futbolista jove i tanca les sortides de Montoya i Adriano

jcarmengol33924632 gameiro160729203331

jcarmengol33924632 gameiro160729203331

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou davanter que vol fitxar el Barça serà un futbolista jove i amb projecció. La recerca s'ha acotat a un ventall de 4 a 6 jugadors, i la idea del club blaugrana és intentar tancar la contractació abans del Gamper, perquè pugui ser presentat davant l'afició i que Luis Enrique iniciï la temporada oficial quatre dies més tard (el 14 d'agost és l'anada de la Supercopa d'Espanya davant el Sevilla) amb la plantilla completa.

D'aquest reduït grup d'aspirants, als quals Robert Fernández, el secretari tècnic, ha tornat a anar a veure a Sud-amèrica, n'ha caigut Kevin Gameiro. El Barça descarta fitxar-lo a l'arribar a la conclusió que la inversió (entre 20 i 25 milions pot pagar el club blaugrana) exigeix que el futbolista tingui un llarg recorregut en l'equip. 

MONTOYA SE'N VA ABANS

Mentre no arriba l'últim reforç de l'equip, el club alleugereix la plantilla tancant les sortides. Aquest dijous ha firmat la venda definitiva d'Adriano al Besiktas. El Barça cobrarà 600.000 euros i ha pactat unes variables que augmentarien aquesta quantitat fins als 1,7 milions si el club turc es classifica per a la lligueta de la Champions durant les tres temporades que durarà el contracte del brasiler.

Montoya fitxarà  pel València després de rebre la carta de llibertat, però el Barça espera cobrar traspàs per Tello

Notícies relacionades

Està virtualment tancada, també, la marxa de Martín Montoya. El defensa se'n va del club de tota la seva vida amb la carta de llibertat a la butxaca, i amb el permís d'anar a passar la revisió mèdica amb el València. Montoya se n'anirà de Saint George's Park mitja hora abans que l'expedició cap a l'aeroport: ell amb destí cap a Barcelona i després a València, mentre que l'equip es dirigirà a Dublín per disputar el primer amistós davant el Celtic. Les molèsties que pateix Montoya a l'adductor dret no haurien de ser impediment perquè firmi per quatre temporades, sembla ser, amb el club de Mestalla.

Cristian Tello, que estava en la mateixa situació que Montoya, s'haurà d'esperar. El davanter està més cotitzat en el mercat, i l'equip que més s'ha interessat per ell és el Fiorentina. El Barça espera percebre alguna quantitat pel seu traspàs. A Douglas, si no sorgeix cap aspirant, se'l cedirà, preferiblement a algun equip espanyol o europeu.