BBC: davant el gran repte

Bale, Benzema i Cristiano volen redimir-se a l'haver caigut en les tres cites que van jugar junts amb el Barça

El jugador gal·lès no sap què és fer un gol als blaugranes a la Lliga i segueix sense connectar amb CR7

 

  / JUAN CARLOS HIDALGO

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

El trident no espanta el Barcelona. Després de 232 milions d’euros, el que van costar Bale, Benzema i Cristiano, la BBC no sap què és guanyar l’etern rival amb tots tres al camp. El seu balanç és de tres derrotes en altres tres partits que han jugat junts. Tot un símptoma que ara es converteix en un desafiament. Fins i tot Zidane apunta a una reacció positiva de la seva tripleta ofensiva. «Ara hi ha un partit per canviar això», afirma el tècnic francès. 

La seva última aparició va desfermar una tempesta que va afectar part del projecte de Florentino. El 0-4 en el clàssic del Bernabéu és l’últim acte davant els blaugranes d’una BBC que ara pretén revertir la història i degustar, per fi, un triomf davant el gran rival. Anteriorment, les dues úniques victòries van arribar en la final de Copa del 2014, en què no va jugar Ronaldo, i a la Lliga, sense Bale.

Ara, abanderat per Cristiano, que fins al partit del 21 de novembre havia marcat en tres clàssics seguits, el trident vol donar el cop al Camp Nou, on Bale i Benzema arriben més descansats al no haver jugat amb les seves seleccions. Sí que ho va fer Cristiano, que va jugar una hora davant Bulgària i 61 minuts amb Bèlgica. R

onaldo segueix sense connectar amb Bale, que ha tornat a l’equip després de la seva enèsima lesió. Del jugador gal·lès, que ha marcat 15 dianes aquesta temporada, totes en Lliga, se segueix esperant que aparegui en un xoc dels grans després d’haver-se perdut 17 partits per lesions. Tampoc ha avançat gaire en el seu acostament a Ronaldo. El portuguès es mostra molt allunyat de la idea del trident blaugrana d’exhibir la seva amistat al camp i fora. «No necessito fer-me petonets i abraçades amb Bale i Benzema. L’important és ser bons companys dins del camp» , diu el portuguès. 

 

Notícies relacionades

 CR7 FALLA DAVANT ELS GRANS / Ronaldo va entrar dijous a Valdebebas cremant roda amb el seu cotxe. Va ser com un reflex de l’estat d’ànim amb el qual pretén presentar-se al Camp Nou. Malgrat haver-li marcat 15 dianes al conjunt blaugrana, el davanter blanc s’enfronta a un dels seus grans problemes d’aquesta temporada: la falta de gol davant els equips situats més amunt a la taula. Ni un gol al Barça, a l’Atlètic, al Sevilla al Pizjuán, al Vila-real i a l’Athletic a San Mamés. A això s’hi suma la seva escassa punteria des del punt de penal. Ha fallat tres dels últims quatre penals en poc més d’un mes.

Pot sortir a rescatar-lo Benzema, amb 20 a la Lliga, i que sap què és marcar-li al Barcelona, ja que ho ha fet cinc vegades. Pot ser el que desencalli un trident encara per reivindicar-se.