El Barça B fitxa un madridista declarat i l'acomiada

Sergi Guardiola, una de les incorporacions del filial, tenia el Twitter ple de manifestacions antibarcelonistes

 

  / FC BARCELONA

3
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un dels reforços del Barça B per escapar de les posicions de descens ha aterrat al Miniestadi i se n’ha enlairat en unes hores. Sergi Guardiola havia firmat ahir pel filial i va ser acomiadat abans d’acabar el dia. El jove es va convertir així en el futbolista més efímer de la història del club. ¿La raó? El seu compte personal de Twitter està ple de manifestacions que expressen un profund sentiment anticatalanista i antibarcelonista, i també apareixen manifestacions favorables al Reial Madrid.

Aquest va ser el motiu argumentat pel Barça en una nota pública emesa a les 22 hores després de saber, a través de la xarxes socials, que havia firmat a un jugador que no només no sent els colors blaugrana, sinó que es manifestava en contra de l’equip al qual anava a defensar.

Per tractar-se del 28 de desembre, dia dels Innocents, semblava una broma en les noves tecnologies. Però el tancament urgent del compte @sergiguardiola7 convidava a confirmar que no es tractava de cap fake ni d’una confabulació per incomodar, com a mínim, l’aterratge d’un futbolista de 24 anys il·lusionat –presumptament– per fitxar pel Barça. 

UN MADRIDISTA DEVOT

Sergi Guardiola Navarro, nascut a Manacor el 1991, és al mateix temps l’autor dels missatges anticulers i la víctima dels seus propis excessos, que ja han quedat per a la posteritat. No només pel contingut clarament ofensiu, sinó perquè la seva pretensió d’esborrar el rastre dels pitjors comentaris va ser parcialment erma.

Les captures d’alguns internautes el col·locaven en una posició delicada. I d’això en va ser conscient Guardiola al tancar el compte per buidar el rastre del madridisme que profesa. Havia inserit com a foto de perfil la que li van fer a les oficines del Barça amb el directiu Silvio Elías i Albert Soler, el director de l’Àrea Esportiva. També s’hi van fotografiar Josep Miquel Fernández, Xemi, excentrecampista del Cornellà, i MoisésDelgado, defensa del Sevilla Atlètic. El quart fitxatge és Robert, brasiler del Fluminense.

"HALA MADRID" I "PUTA CATALUNYA"

«Hala Madrid» i «Puta Cataluña» són algunes de les expressions que es llegeixen de mans de Guardiola, escrites el 26 d’octubre del 2013, el dia d’un clàssic al Camp Nou que es va saldar amb triomf blaugrana. De la mala opinió que té de Leo Messi també en va deixar mostres dos dies més tard. Amb falta d’ortografia inclosa. 

Guardiola és un futbolista que el Barça va fitxar de l’Alcorcón però ni tan sols s’entrenarà avui amb Gerard López i els seus nous companys a Sant Joan Despí. El club blaugrana el va presentar a la seva web com un golejador que la temporada passada va fer 17 gols a l’Eldenc. En l’actual militava a l’Alcorcón, que el va fitxar per tres temporades, i únicament havia disputat 58 minuts a la primera meitat de la temporada. 

El club va acomiadar el 2014 un enginyer informàtic l'endemà El club va acomiadar el 2014 un enginyer informàtic l'endemà de contractar-lo pels seus 'tuits' tot i que era soci del Barça

CRÍTIQUES A ROSELL

Notícies relacionades

El Barça va demostrar fa un any i mig una especial sensibilitat amb el passat 'tuiter' de les persones que contractava. Daniel Cana Moya va ser  acomiadat l'endemà de ser contractat a conseqüència del que havia escrit a la xarxa social. Va ser cridat al departament de Recursos Humans i li van ensenyar una captura amb diversos tuits de crítica a Sandro Rosell en la seva època com a president. En el seu compte apareixia una foto de Johan Cruyff, un dels seus ídols.

Cana, enginyer informàtic, fitxat per operar en la divisió de 'Ticketing' va ser acomiadat per "no superar el període de prova". No li va servir d'atenuant, ni tan sols, que va ser soci del Barça. Les opinions de Sergi Guardiola al·ludeixen més al sentiment cap al club que no a cap persona... excepte Messi. 

Temes:

Futbol