Messi: "Papa, ¡una altra vegada te'n vas al gol!"

L'estrella del Barça dedica al seu fill Thiago el premi de millor jugador de la Lliga 14-15

Messi posa a l’arribar a la gala dels premis de la Lliga de Futbol Professional de la temporada 2014-15. / EFE / ALEJANDRO GARCÍA

Messi posa a l’arribar a la gala dels premis de la Lliga de Futbol Professional de la temporada 2014-15.
messi

/

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"Agraeixo aquest premi i l'hi agraeixo als meus companys. Però en aquest cas l'hi vull dedicar al meu fill Thiago que sempre que mepn vaig de casa s'enfada i em diu: '¡Una altra vegada te'n vas al gol, papa!' 'Sí, una altra vegada'". Leo Messi, l'estrella del Barça, ha tancat la gala de la Lliga de Futbol Professional (LFP) que s'ha celebrat al Fòrum de Barcelona recollint el premi de millor jugador de la temporada 2014-15. Poc abans havia pujat a l'estrada per rebre el premi que l'acreditava com a millor davanter. "És un orgull per a mi poder rebre aquest premi amb tants jugadors bons i importants que hi ha en aquesta Lliga", ha comentat el jugador argentí, que també ha volgut recordar el seu company Luis Suárez que es disputava amb ell el guardó de millor davanter. "Luis se'l mereix tant com jo", ha precisat Messi.

Leo Messi

jugador del barça

"Sempre que me'n vaig de casa el meu fill Thiago s'enfada i diu: 'Una altra vegada te'n vas al gol, papa!' 'Sí, una altra vegada!'"

Notícies relacionades

Amb aquest record a les enrabiades de Thiago, el fill de Messi, s'ha acabat la gala de la Lliga en què s'ha elegit Claudio Bravo com el millor porter ("Ser aquí és un privilegi enorme, és un somni fet realitat", ha dit el meta xilè), Sergio Ramos (Madrid) com a millor defensa), James (Madrid) com a millor centrecampista i el ja citat Messi com a millor davanter, a més de Cristiano Ronaldo, que no va anar a l'acte, que ha sigut distingit com el jugador més valorat per l'afició. Va ser Ramos qui va recollir el trofeu del portuguès. 

Neymar ha sigut designat com el millor jugador americà de la passada Lliga. I Luis Enrique, l'entrenador del Barça, ha sigut elegit com el millor de la passada temporada, encara que no va anar a recollir aquest premi. Va haver de ser Jordi Mestre, el vicepresident blaugrana, qui pugés a l'estrada.